Monday, March 1, 2010

Potluckk kt 0piss..

Lama dah tak buat potluck kat opis aku nih, kira dh 2 tahun kot. Baru-baru ni saja je suarakan pendapat agar buat potluck memandangkan bulan 2 nih birthday staf jadi apa salahnya raikan sekali kan.

Bile kita dah suarakan plak, kita yang kena arrange menu apa, bile tarikh nye dan sebagainya. Nasib baik la diterima baik oleh staf lain, jadi senang keje. Ko bwk ape, ko masak apa, ko belanje ape? Semua nyerr settle dalam masa yg sangat singkat. Thanks uolls!! =)

Ada yang belanje kfc, piza dominos, donut big apple, lauk2, kek, kuih dah sebagainyerrr.. Bykk sgt smpai tak abes pon.. =PSo.. tgk2 gambar je la erkk.. =)Opis aku ni takde la besauu pon, jadi agak sempit ckit.. Nak amek makan kena tunggu giliran, yang pasti makanan ckupp, jgn risauu.. heee!
Yess BOss!! =PBaie & Kak Mai.. =)Senang hati koo zaidi erkk!! =PNyummy!! Muak aar mkn byk kek nih.. Heee!
Happy Birthday to Kak Yanti, Baie & ZIra.. =)
Me & Baie.. Adik ku, semoga membesar dgn sihat.. =P
Zira, semoga kamu murah rezeki dan cepat kawin. Hiks! =)
Zira, Baie & Kak Yanti.. =)
Dahh.. entry paling malas aku nak buat. Har har harr!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998