Tuesday, March 30, 2010

Majlis Perpisahan Dilla

Nurul Adillah, seorang gadis yang sangat peramah dan happy memanjang. Heee!! Kat opis ni sentiasa dengar suara dia sesajorrr.. Kalau dia panggil "Kak Waa!!" haa buleh terk0jut koo.. =)
Sekarang tiada lagi kedengaran "KAk Waa!!" lagii. Sudah pulang ke kampung halaman negeri kelantan kerana mendapat pekerjaan tetap di sana.Seminggu sebelum pergi kalau orang sakat, pasti air mata menitikk mengalir kepipi.. Sedey gamak nya nak tinggalkan opis ni.. Pergi je la Dilla, opis ni pon dh takde dh nanti.. Mungkin disana lebih sesuai utk kamuu..Bile suruh berucap lagiii deras.. Haha! Adoii dak nihh.. relaks relaks.. ^_^Nangis pastu gelak.. nangis pastu gelak.. Hehhee!! lama okey nk tunggu dia mulakan ucapan dia nihh.. Aku soh tarikkk napasss panjang2.. pastu lepaskan supaya rasa lebih lega.. Dan akhirnya sepatah dua kata je buleh.. ok la dari takde.. =)
Dilla, akk harap kamu berjaya disana, keje elok2. Jaga diri baik-baik. Kawin jangan lupe jemput.. Dapat jemputan kat fesbuk pon jadi la.. Kekekke!~Cenderahati sebagai kenangan.. =)Sebenarnya aku tak suke gamboo nih.. Nampak gem0kkkkkkkkkkkkkkkkk!! wekk wekk.. Haha. ade tiga2 gambo semua nmpk gitu. mencik okey.. Redha je la.. =P


4 comments:

*ayu the sun* said...

orang baik gitu la wawa.. mesti kita kenangkan?
wish her the best of luck!

ChiLaBaey's said...

Cik Wawa, memang sedih kalau nak tinggalkan office yang dah lama kita bekerja.... Lagi2 kalau ramai member baik... :(

Wawa_Nadwa said...

*ayu the sun* :

hm.. btol tuh.
gud luck dilla!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

tu lah..
kdng2 dh mcm adik beradik dh pon.
tu yg terasa sgt kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998