Tuesday, March 9, 2010

I-City

Bile aii sampai je I-City nihh kan uolss terus cam tergamam, terkesima, terpegun melihat keindahan tempat ini.. Kelip kelip mata ni tgkk okey.

Waaahhhhhhhhhh!! Cantekk nyerrrrrrrr... Seyess.. (^_^)Aii seolah-olah berada dalam filem AVATAR gitu.. Hee hee hee!! Bayangkan dalam taman tu semua pokok2 berlampuuu...Tgk x cite avatarr?? Haaa.. Lebih kurang cam dalam cite tu la. Hahhaha!Aku tak penah dgr pun pasal tempat ni.. Korang tau tak psl tempat nih??
Rasanya ramai yang taktau, ada gak org dok tanya-tanya aku kt mane nih.. hee! Kira aku takde la ketinggalan zaman sgt, sbb ade lagi yang tak tau.. Kekekkee!~Aii sebenarnya segan nak bergambar kat sana, cam jakun plak kan.. Padahal ramai lagi yang lebih jakun dari aku.. Hahhaha! Dan aku pasti kalau korang pergi pun, otomatik kejakunan anda terserlah.. =P

Ke aku yang excited lebey?? hee..Over over over!!Pokok sakura.. Lawoooo!!
Pegang lampu tu kang tertibe shock baru tau.. Keras kejungg kt situ.. hihihihi!Comey je binatang-binatang nii..
Masa ni dah hujan pon, ramai berlari mencari tempat teduh.. Ni la masanya nak amek byk byk bykkk lagi gambar.. Lallalala!~Peace!!
Ade bilik khass ni cam dalam salji gitu.. Berpusu-pusu org masukk sini, aii ni dah la takleh bau peliksss ckit, otomatik pala sakit.. Hahha! Mo0d juga berubah ketika ini, cam dah malas nk bergambar dah..
Bola bola apii.. =)

Pergi la korang bwk family gi sana.. Bukan senang nak dapat tempat camni kat sini kan.. Make sure bwk kamera tau, takde kenangan tak best plak.. Iyer dok?? =)

15 comments:

ChiLaBaey's said...

Saya tau tapi tak pernah singgah... dekat UiTM Shah Alam.... Tempat pembaziran elektrik sebenar tempat tu....

lily lotus said...

ehh nape taktau wujud tempat ni..huhu

atty's said...

kt mana ni wa..kty langsung tak tau hah..ketinggalan ..hah..ekekekeke..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

tak habaq mai pong I-City ni katne cik wawa oi :-p haish! terpaksa ku google...

sasha* said...

kt mane ni?nk pegi nk pegi dh mcm kt obersea dh :D

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hmm..
mmg pembaziran pon.
tp bkn salu.
hee
=P

Wawa_Nadwa said...

lily lotus :

haa tu la akk.
sy pon br tau.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

kt shah alam kak..
haha.
sama la kite.
tu pon org bwk kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahaa.
sorry2..
kat shah alam nuar..
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

sasha* :

gi la.
best u..
=P

momguess said...

adoiii
mcmane akk blh xtau i-city ni ader ngelip2 nie
akk slalu atar adik akk balik uitm tu
tapi atar belah siang lah
tu yg xperasan kot
harus g nie

willybee said...

cantik lah..
kat mane yer,,leh bagi full maps..heheh..

Syima Boyd said...

woowww...cantiklaaa...

Kasawari said...

wah lawa la tmpat ni.. anak2 mesti suka..

Lifesaver said...

i-city kat shah alam ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998