Friday, March 19, 2010

Gosip ngalahkan artis..

Masa dalam perjalanan ke JB harituh, dr liza ada tanya aku sesuatu..

Dr Liza : "Wa.. i nak tanya u sesuatu nih..?? yela i dgr budak2 dok cerita pasal u.."

Cik Wawa : "Psl sy?? psl ape tu yer Dr..??"

Dr. Liza : "Dgr2 u dah bertunang ke nak bertunang.. betul ke??"

Aku hanya mampu ketawa.. sebab dah biasa dgn cite2 gini.. Kelakoo pon adoo..

Dr. Liza : "yela.. drpd i tanya orang.. lebih baik tanya u sendiri.."

Cik Wawa : "Makaseh la Dr sbb tanya sy sendiri.. Takde la semua tu gosipp je.. Belum bertunang lagi.. Hehehe.."

Dr. Liza : "Owhh yeke.. Tu yang nk dgr dr u sendiri.. Bile nk langsung??"

Cik Wawa : "Huh???" blur tetibe.. hahhaha..Aku heran la.. Ghupe nyer ade la orang-orang ni suke cerita pasal aku erkk.. Haha.. Ape yang korang cerita erkk?? Ape yang nk tau sgt tu?? Meh tanya aku sendiri meh.. takyah la korang tertanya2 tanpa jawapan.. hahhahaha.

Tapi bagus gak kan.. atleast ade gak org nk tahu psl aii kann.. ^_^
Dont worry la.. nnti kalau aku betuii nk bertunang ke nk kawin ke aku wat announcement erkk.. Biar semua tau?? okey... ke nak wat press conference?? Overr tauu.. muehehehhee!!
Gambo-gambo diatas diambil ketika dalam perjalanan pulang KL.. Dok belakang dah macam boss.. Nk wekk pon adee bile dok belakang ni, baik aku yg drive takde la rasa nk wekk wekk.. Peninggg..

1 comment:

Lifesaver said...

btol ke dah tunang?hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998