Tuesday, March 23, 2010

Drive sendirian ke JB..

Sekali lagi nama ku naik bertugas sebagai pengumum nama graduat konvo sabtu dan ahad nih. Perasaan?? Sudah tentu gembira dan juga berdebar-debar. Lama juga tak bertugas memandangkan pelbagai rintangan dan halangan. Jadi kali ini insyaAllah aku akan turut serta. Harap2 aku dapat menjalankan tugas dengan baik..

Owh ni first time okey aii akan drive sendirian ke JB..
Koo ingat aku skee..
Tak ske!! tak ske!! tak ske..!!
Tapi ape kan daya takmo penumpang orang, taknak peristiwa itu berulang kembali.. Aku lebih rela drive sendirian.. Perasaan?? Takut.. Heee!! takde sape ke mo temankannnn jumaat nih?? =P

Mulanya aku mahu menginap di hotel saja. Tapi alahaii takutt nyer dok sorang-sorang, takut orang jahat, takut ade momokk.. Eeiii Camne ni erkk.. jadi bincang punya bincang aii amek keputusan utk tinggal bersama kawan disana.. Nama terpaksa dirahsiakan dulu. Kekkeeh!

Harap2 semua berjalan dengan lancar..
=D

4 comments:

Lifesaver said...

selamat bertugas!

Lisa said...

wawa, takde geng yg nak g sana skali.. hati2 tau drive tu nanti.. kak lisa blk melaka minggu nih, bercuti bersama keluarga...

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

rumah saya kan ade sis...(*_^)

ChiLaBaey's said...

Drive carefully yer nanti.... Penat rehat sambil makan Mentos.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998