Saturday, March 6, 2010

Contest contestt!!

Owhh mehh mehh join contest nih.. Tapi bukan aii punya okey tapi CIk Wanie yg punya.. Aii hanya mahu bantu kawan2.. Sorry lambat publish yer kak wanie.. hee!!
Bagi mereka mereka yang berminat menyertai pertandingan ini sila lihat maklumat selanjutnya di bawah ni yerr..
PERTANDINGAN MENDESIGN T-SHIRT
Pihak SNS ANGGUN akan mengadakan pertandingan mendesign t-shirt utk krew SNS ANGGUN..

Syarat2 pertandingan :

  • Terbuka kepada blogger, bukan blogger, pembaca setia CintaWanie @ bukan pembaca setia CintaWanie..

  • Konsep, idea dan kreativiti anda, tetapi hendaklah ada perkataan ~"TEAM SNS ANGGUN" ~lama web SNS ANGGUN ~ no telefon SNS ANGGUN (bleh rujuk DISINI)

  • Rekaan hendaklah dihantar ke email Cik Wanie di cintawanie@gmail.com.. Hadiah Misteri akan menanti anda.. Jadi Cepat!!

Tarikh tutup utk pertandingan ini ialah pada 13hb Mac 2010..


Sila layari blog Cik Wanie di http://cintawanie.blogspot.com utk maklumat yg terperinci okey. =)

2 comments:

nino said...

wawa,
visit blog akak jom join contest.
contest ape?
http://nestumrasberry.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

jangan lupa tinggalkan jejak ye :)

Anonymous said...

amat malas nak masuk contest :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998