Friday, March 19, 2010

Alice in Wonderland

Isnin aii cuti, saja apply cuti konon nk celebrate birthday abah tapi tak jadi.. So bwk anak-anak buah Lalan nonton 'Alice In Wonderland' kat Alamanda..

Bwk budak2 mesti la tgk cite nih kan, mesti dorang shukeeee nyer kan kan kan..Tapi sayangnya cerita ini agak membosankan.. Jalan cerita sloww la.. Ke mmg aku yang tak minat cerita gini??

Tanya la budak2 tu..
"best tak cerita tadi??"
"tak best la.. rasa nk tido je.." sweet je cara ckp tuh.. ^_^

Heee.. Nampak tak kebosanan mereka sampai nak tertidoo tuu.. Yang si adik plak ashik tanya si kakak "dh nk abes ke?? lambat lg ke nak abes.." Alololooo... shian je.. =P
Tak amek plak gambar2 mereka berdua yang kiut ituu.. ishhhh!! camne leh tak amek, salunye aku yg gegeh snap gamboo.. alahaii..


1 comment:

Lifesaver said...

nasib baik tak gi tgk...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998