Tuesday, February 9, 2010

Tooth Fairy vs The Spy Next Door

Tooth Fairy dan The spy Next Door, aku dua-dua filem ni dah tgk.. Sgt meminati The Rock dulunya, tu yang gegeh nak tgk cite ni. Cam best je kan..

Tooth Fairy digambarkan sebagai seekor pari-pari yg memberi duit atau hadiah utk ditukar dengan gigi. Kanak-kanak akan meletakkan gigi di bawah bantal mereka waktu malam. Pari-pari akan mengambil gigi di bawah bantal dan menggantikan ia dengan sesuatu seperti duit ketika mereka sedang tidur.

Kira The Rock ni antara yang terpilih la. Tapi bab dia cakap lepas dengan budak2 tuh aku tak bape berkenan, shian budak2 tuh. Hehhe!

Kira OK la cite nih.. =)

Tapi sejujurnya, aku lebih suka cite ni kot, mungkin ada aksi ckitt. Hehhehe! Menantikan jugak budak2 ni semua lawan tapi takde la pon. Agak kecewa disitu.. =PBob Ho adalah CIA rahsia yang memutuskan untuk tinggalkan kerjayanya dalam pengintipan dan merancang utk berumah tangga dengan jiran di sebelah rumahnya atau teman wanita, Gillian. Tetapi Bob mempunyai satu lebih misi menyelesaikan sebelum Gillian setuju untuk menikahinya, memenangi hati tiga orang anaknya yang keras kepala. Bila Gillian terpaksa meninggalkan bandar utk menjaga ayahnya kot hehe.. Bob dengan sukarela mengasuh supaya dia boleh dapat menambat hati anak-anak teman wanitanya. =)
Cam tak sesuai je mereka ni kan? Hehhehe... =PDUa-dua cerita ni ku kasi bintang je! =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998