Wednesday, February 10, 2010

Neo 0whh Neoo!!

Air mata ini mengalir kerana NEO..

Mata ini bengkak menangis kerana NEO..

Rasa sedih yang teramat sgt kerana NEO..

Kenapa engkau pergi begitu cepat, NEO..

Neo 0whh neo!!~
.
.
.
Aihh!! Susah tau perempuan nih, tgk drama sedih mesti air mata berjurai bagai nak rak.. Haha! Walaupon korang tak tgk drama "TARI TIRANA", kononnya ntah pape, tak best.. Tapi aku salah seorang peminat setia cerita itu yerrrr.. Tak penah miss tgk cerita ni okey! =P

Neo tu hero dalam drama "TARI TIRANA"

Semalam episod betul-betul buat mata ku nih bengkak nangis je. hehheh! wat malu je weyh!!

Tirana menangis, aku nangis..

Tirana menangis, aku nangis lagii..

Dari mula cerita, sampai abes nangisss memanjang..

Macam dapat rasakan kesedihan yang dialami oleh Tirana.. Cehh!

Bayangkan la orang yang korang sayang pergi tanpa sempat melafaskan "I Love you".. Taktau napa aku dapat rasakan perkara itu. ahahhahahha! Begitu dengan tirana semalam, terkilan yang teramat sgt tak dapat luahkan dan Neo pun meninggal dunia akibat kemalangan.

Makin sedih lagi bile, Tirana cam leh tak terima kenyataan yang Neo dah mati. Perghh! Lagi berbaldi-baldi aku nangis Hahhaha. Tak kuar2 bilik kooo.. Segan ngn adik2 takut kena bahan.. =P

Ni la Neo yang aku maksudkan.. Abaikan sebentar gf dia tuh erk.. Muke NEO takde la encem pon, tapi ku sukak dia sebab bile dia panggil Tirana dengan panggilan "SAYANG".. alolololooooohhh! Sweet sgt koooooooooo.. Cara dia pangggil tu tu cam best je dgr.. hahahha! Tapi kalau org lain yang sebut mesti aku cam eeeeiii geli nyerr.. =P
Tak sabo nak tunggu episode akan datang. Siapa plak yang balas "i love you too tirana". Neo kah?? Tungguuuuuu. =)

Nape NEO matik..?? tak best dh cite tuh.. aarrgghhh! =P

Pesanan ringkas dari misswawa.blogspot : Luahkan perasaan anda kepada orang yang anda sayangi sebelum mereka pergi...??! pergi jauhhhhhhhhhh.. hiks!

11 comments:

nURmALa mAZLan said...

wawa....
asal akak x suka neo..
semalam akak tgk part yg last sekalu je..tetiba ada org jawab i love you too tu..sapa arR?

Lifesaver said...

btol ke neo mati?

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :

ntah la mane la wawa tau nape akk tak ske neo kak.
hehehe!

tu la.
peliks gak cite tuh..
takkan mimpi lagi kot..
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

camtu la wawa tgk semalam kak.
tp cte tu kan pusing2..
tunggu je la minggu depan..
=P

atty's said...

lor neo mati ..kty g pasar malam ...

ChiLaBaey's said...

Saya pun jarang tengok drama ni... tapi malam tadi terlayanlah kejap... Adoi tersedihlah pulak... berlinang juga ayak mata..... Sebak di hati.... Control yer semalam... hehehe... :)

Wawa_Nadwa said...

atty's :

rugi kty gi psr malam.
semalam mmg sedey gilerr.
haha!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

waaaaa!
tak sangka pakngah pon layan cite nih erkk..
mmg sebak giler semalam.
tak buleh dibendung lagii..
=)

Rashid said...

salam

ekoran pesanan ringkas tu..

"wawa, saya nak bagitau sesuatu pada wawa. Dah lama saya sukakan wawa... sejak kita mula kenal di alam maya.."


hikss!!

Wawa_Nadwa said...

rashid :

tertibe maluuu..
rasa nk nyorok bwh meja.
hiks!

lily lotus said...

alamak begitu sedih ke citernya. jarang tgk..nak tgklah next episod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998