Tuesday, February 23, 2010

Make Over (Exclusive)

Pheeeeewwwiitt!!

Hahahah.. Rasanya jarang aku tempek muke aku kat blog nih tanpa make up, paling kurang pun mesti berbedak, eyelinerr harusss dilukissss.. Itu sudah mencukupi bagi ku.. Tak selesa kalau tak tempek pape, sbb muke nampak pucat dan nampak cam orang sakit je.. =)

Tapi entry ni istimewa sikit, buat ulung-ulung kalinya Cik wawa tempek muke yang agak huduh ckitt tanpa secalit make up. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Jgn takut.. jgn larikkk.. Ni cik wawa niii.. Betuiii cik wawa yerrr.. =)

Gambar sebelum..
Aku akan di 'make up' kan oleh Amy Ameera, jurusolek dan juga blogger. Sila klik klik singgah n cuci mata kt blog Cik Amy yerr ... >>www.amy-ameera.blogspot.com
Hasilnya..

Taraaaaaaaaaaaa!!


Cik wawa sendiri terpegun melihat wajah sendiri setelah di make over oleh Amy. hahhahah! Cam eyhh eyhh aku kahh..??

Aku tak penah pakai bulu mata palsu jadiii mata ni agak berat dan terkelip kelipppp sesajorr.. Cam tak selesa.. Cam ade mende berat tang mata nih.. Tapii aii shukee sgt!! lalallala..

Heran, camner la Rozita Che Wan buleh pakai tebal2 gini kan.. Tang mata paling lama si amy keje kan.. kalau orang yg sensitip bahagian mata dh tentu2 mata berair je.. Hiks! =P
Latar belakang tuuuuuuuuuuuuuu yang paling mahal beb.. Susah mau dapat.. Wakakkakka!
Ini dia Amy Ameera.. Orang yang bertanggungjawab menjadikan muka ku sebegini rupa.. Aii sangat berpuas hati dengan keje beliau. Sangat teliti orangnya.. =)Sebenarnya aii tak penah pakai tudung gini. Uwaaaaaaaaaaaaaa nmpk sungguh b0latt.. Tak shukeee tak shukee!! hahahhahaa..
Utk apakah makeup2 bagaiii..?? Tu next entryy ku ceritakan.. Tungguuuu!!

Tunggu gambo2 lain dari photographerrrrr nyerr.. Tu yang lambat nk update tu. Hahhaa! Bile kah mau dapat nii?? tak saboo dh nii.. =P

SOLEKAN : Amy Ameera (019-6351535)
BLOG : http://www.amy-ameera.blogspot.com

TQ!

15 comments:

Lady B said...

cunlah!

Lifesaver said...

phewit!leh jadi model!

Y u Z z 9071 said...

hehe..ye ye....mataku sensitif...habis kena touch up byk kali. hahaha.

asal ko x edit sket b/ground tu hahaha..malu laa

gmbr ada ditangan akak ni...bila dan bagaimana mau dtg ambil ?

atty's said...

cantek sangat2..wa..

sasha* said...

lawa sgt :)

sue said...

cantek...mmg puas hati ..

sue said...

cantek...mmg puas hati ..

ChiLaBaey's said...

Perbezaan yang ketara.... Lepas ni bolehlah jadi model untuk portfolio saya pulak.... tapi makeup sendiri... hehehe.... Makan malam di rumah saya.... :)

Shahrul Tanaka Safeai said...

eleh..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

*terkasima!~ =D

UnGu VioLet said...

comeeey... ginilah erk lepas make over.. cun melecun gitu.. :)

a s m said...

so solid ma

Rashid said...

uiss.. nak make up jugale.. hehe

farzana said...

cantik nye~ terpesona.. tpi iras2 cm tiz zakkiyah la..

lily lotus said...

so perfect! suka tgk bab2 mekap ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998