Saturday, February 27, 2010

Kenduri @ Wisma Sejarah

Minggu lepas teman mama gi kenduri anak sahabat lama dia kat Wisma Sejarah.. Sebenarnye sahabat lama itu satu tempat keje dengan aii je. Mereka d0k serumah masa bujang2 dulu, bayangkan la baru jumpa balik.. Lama gilerr..

Flash back ketika bertemu semula.. hiks!!

Ma "Kak, mama cam kenal la org tuh??"

Aii "Mana?? "Mana?? owhh tu staf utm.."

Ma "Mama kenal la.. tu kak Nab tuh.. Mama panggil eyh.."

Aii "Ishh mama ni salah org kot.. jgn la panggil salah kang wat malu je"

Ma " Kak Nabbbbbbbbb!!!"

Kak Nab "Itaaaaaaaaaaaaa!!" Ala-ala cite hidustan gitu. Hahhahaha. Yg last tu rekaan semata-mata.. iihiihhiihih!!

Rupenya betull la kwn lama dia.. "Eyhhh Wawa ni anak kooooo ke Itaaa?? comey nyerrrr.." Comey tu saja tambah... Hahhaha!! Mama tanye la aku panggil ape..Dah tentu2 panggil Kak Nab, takkan nk panggil Macik Nab plak kt opis tuh. Hahhaha! Apa laaa.. =P

Paham2 je la kat opis ramai senior..

Kat tempat keje takde kenal sgt pon Kak Nab ni, kenal gitu2 je. Dah ajak kenduri takkan tak gi plak kan.. Mama yg beria nak gi sebenarnya.. =)

Aku kan kalau gi mana-mana wajib bwk kamera. Kejap2 kuar kamera amek gambo, sapa kwn2 aku tau la aku ni gimana.. =)

Masa gi kenduri tu mama sound la "Kak, asal tadi tak amek gambo pon?? Gamba mama ngn kak nab pon akk tak amek??"

"Malas la ma.. Akk bukan kenal sgt dorang pon. Tak payah la amek gambo.." Hahha. buleh alasan gitu. Kalau takkkkk kejap2 snap kejap2 snap.. tanpa di suruh.. =)

Dh sampai lif tu "yela yela meh la amek gambo sama.. sebagai bukti kita gi kenduri.. Hehehhe!

Ok! dua cukup takyah byk2.. Jom balik!! =)

3 comments:

Nad Eusoff said...

ayunye in pink! hehe

ChiLaBaey's said...

Wahhh.... sekarang ni mama Wawa yang gemar bergambar ni... kena buatkan satu blog untuk dia ni.... hehehe.... kirim salam pada mama yer... :p

Lifesaver said...

dua2 rajin tgkp gmbr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998