Friday, February 19, 2010

Bile Si PUTEH ku diseret Si UNGU..

Bile kita yang berhati-hati, orang plak yang tak berhati-hati..
Camno tuh..??

Si PUTEH ku di seret Sreeeeetttttttttttt!! pagi tadi..
Punya la cuak bebbbb..(takde cuak mane pon. Hee!)

Mula2 pak aji tu cam takmo berhenti..
Takkan ko nak biarkan pak aji tuh larik kan..
Koooo jgnn main2 ngn CIk Wawa erkk..
Aku honnnnnnnnnnnnnnnn.. Kuat2!!
Biarlah satu Jelatekkk, satu keramat tu dgr..
hahhaha!

Baru la dia berhenti..
Pak Aji tu kuar dgr muke blurrr.. (camtak bersalah pon adoo)
Wife pak aji kuar "Sorry2!! Pakcik tak perasaan tadiii.."

Aiyakkk!

Aku mmg dh buleh agak kete tu akan langgar gak kete aku, tgk driver tu pon pandang arah belakang. Aku tak gerak pon kalau aku gerak kang sahh kena kete dia, jadi statik saja disitu. Kalau dia gerak dh tentu dia yang salah. hohohohoho!

Tapi nak buat camner mende dah nak jadi kan.. Tapi tu laa.. Kita punya la berhati-hati takut terseret kete orang, tapi malangnya org yg sesedapp rasa menyeret kete kita.. Saboo je la..

Kete aku takde seteruk kete dia. Sama-sama saga BML.. Kete dia baruu tuhh!! Pak aji tu punya kete lagi sreeeeeett panjang.. "Ni kete akk(bahasa kan diri akak.. takpe2!) lagi teruk nih.."

"Tapi akk yang langgar saya nih.. SO camne nih??" Bla bla bla blaa..

Dah tukoo no fon semua, terus ke tempat keje dgn perasaan kecewa.. Aihh! Kesian Si PUTEH.. Buleh plakk lupe nak amek no plat kete tuh.. tak psl2 kena marah dgn abah.. Gegeh call blk wife pak aji mintak no plat ape.. Hahahha.

Pakcik owhh pakcikk.. sabauu je la..!!


8 comments:

momguess said...

wawa
pak aji tu ader ank llaki ensem tak
kalo tak kira kautim ngn ank llaki die jer
hehehhehe

Wawa_Nadwa said...

momguess :

wakakakkak!
Sengal je huh..
takmo kak..
sy takmo la anak laki dia..
SI PUTEh lebih penting..
hiks!

Duke Luce Dell'amore said...

wawa,
my mom pesan,amik no IC org tu lg penting..klu die lari,leh report polis...
no hp boleh ditukar,no keta plak,it could be keta kwn or sdara mara die..
so,klu kene next time,mintak no IC ok?

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

tu la.
wawa ngh panic mase tuh.
semua lupe..
hehehhe!

errul_ramli @ MH said...

ish.. story ni mcm aku pernah mengalami sebelum ni.. tapi aku jerit kuat2.. xhon2 pun..hahaha
(pastu suara aku terus ilang tau)

Lifesaver said...

byk ke diseret?

Wawa_Nadwa said...

errul_ramli @ MH :

hahhaha
jerit wat pe bukan dia dgr pon..
hahaa.
tp sblum hon dh jerit dlu dh..
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

tak byk pon. tp kena seret kt bumper gak la.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998