Thursday, January 7, 2010

Nonton A v a t a r @ the curve

Cerita avatar ni memang bestt dan menarikk! Kalau tgk yg 3D tu pasti lagi cantekk.. =)Layannnnnn je dari mula sampai la ke akhir cerita. Tapi yang menganggu aku sedikit bile kapala ni buleh sakit plak. Bagi aku yang ada migrain d0ktor dah pesan takleh tgk tv dalam gelap, takleh salu ngadap komputer, mata aii ni silauuuu takleh, tu yg buleh buat pala sakit, lagi2 cam aku ni MALASSShh mau pakai spec kan. Heeeeeeeeeeeeeee!!

Cite ni kalau korang dah tgk, byk kan cahaya2 yang bersinar2 itu dan mungkin juga aku rasa penyebab aku sakit pala, mungkin juga sebab kena hujan.. Haa hambek koo rasa nak hentak pala kat dinding.. ahhaha!

Mula2 tgk org biru ni cam kelakar je.. Cam pelikk, mmg pelik pon.. Kalau ada ku tgkkkk je hidung dia, tgkkk telingaaa diaa.. Terpegun gak cam betuii je.. Memang hebat depa ni kalau wat cite.. hehehe! Kalau org ngad0ng baik jgn tgk takut kang anak kuor id0ng n telinga camtuh.. hiks!
Owh kali ni tgk kat the curve, first time sampai cni jadi gambo parking kena amek takut sesat tak jumpe kereta kuu.. lallalala!
Bile pala suda sakit, mo0d pon tak bape baik, tak ke ko rasa nak marah je kan.. Hahhaa! Lagi ada budak tu buat aku naik hangin, lagiiii la rasa nak lari balik umah terus.. Hehehe!
Owh aii dh lama teringin makan meet ball kat ikea tu.. Bile agaknyer mau dapat makan yer? nyummyyyyy!! Ni semua sbb korang la, tempak gambo meet ball kat blog, kan dh ngidam meet ball plak.. aiyoo.. h0h0hohooh!


12 comments:

*ayu the sun* said...

akak jugak yg x tengok cite nih..isk!

btw, migrain mmg x leh lepak dalam gelap ek? ni first time tau ni..


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

Cik Wanie said...

hihihi,
best kan citer nie,
mama akk sampai ajak sekali g tgk tau...

hurm,
dah tahu sakit kepala,
kenapa kluar jugak,
nak kena babab nie:P:P:P

Wawa_Nadwa said...

*ayu the sun* :

bukan d0k dlm gelap la kak.
i mean cam kita tgk tv dlm gelap, cahaya dr tv tu buleh buat mata kita sakit.
lagi2 cam wawa x pkai spec so effect tu lagi teruk la.
=)

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

hehe.yeke.
mmg best la kak.

masa nk kuar tu tak sakit la kak.
dh kuar br terasa sakitnyer..
ihihiihh.
=P

Lifesaver said...

cter nih mmg best

atty's said...

citer ni mmg besh kan ..
kty pun selalu migrain..rabun gak tp taknak pakai spec

Y u Z z 9071 said...

avatar,,,

terbaikkk

lily lotus said...

mmg tersangat pelik the character punya rupa paras..kalau bawa the kids sure nightmare

ChiLaBaey's said...

Nak meet ball yer, tu lah datang kat sini tak bagitahu.... kalau tak dah dapat dah makan.... hehehehe.... :)

Shahrul Azry said...

tak up to date langsung!

KizZ said...

Hi..jom ke blog kami di www.kizgarden.blogspot.com pelbagai info menarik utk anda..folo me if u like.we will hit u back..tq


Wah,pandai gak eh,amek gambar parking so t tak sesat..leh guna nih..heh

farish H said...

rizz tdow tgk avatar tu ahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998