Friday, January 15, 2010

Hasbi Rabbi - Akhil Hayy

Suke sgt dgr "Hasbi Rabbi" ni.. Jiwa rasa tenang sgt. Suara Akhil Hayy merdu sgt, mendayu-dayu dan menyentuh hati...



"Selamat Hari Jumaat"

=)

3 comments:

lily lotus said...

suara dia sukalah. orang dia tak suka. wahh tetiba..

Lifesaver said...

sebut akhil hayy..teringat isteri dia

ChiLaBaey's said...

Semalam petang baru jer jumpa Ustaz tu kat area Damansara Perdana, time tu nak ambik wife balik kerja... Nasib baik tak langgar, main lintas jer tak pandang kereta... Kalau tak, kan tak sempat nak raya cina.... hehehehe..... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998