Wednesday, January 27, 2010

Gathering @ KL Sentral

Minggu lepas blogger yg comel lotey dari AS turun KL, motif?? Mau jumpe kawan blogger, mau shopping dan mungkin juga mau survey tuk birthday party dia nanti. Heeee!!

Kak wanie ni kalau arrange perjumpaan gini pasti riuh, pasti ramai.. Tarikh yg dia pilih selalunyer sesuai dengan aku.. Free sesajorr.. bagus! =P

Kak Wanie, sahabat yang aku kenal melalui BLOG.. Sekarang aku suke penampilannya yang bertudung, dan semakin slim, diet katakan. Org sibuk makan ayam kentuky tu, dia makan salad je ok. Aihh! Gegehhh.. aku cube hasut soh makan ayam, takmo nyer dia. hiks!
Sudah tentu aku bwk bodyguard aku sorang nii.. Janji kena upah dia. Haha!
"Adikk, j0m la temankan akk, nnti akk belanje kfc.." Haaa.. laju je siap.. heeeee!! Tapi byk tanya la skit dia nih..

"Kak, ramai ke?? Sapa lagi yg gi?? Nak jumpa ni wat ape?? Adik kenal ke?? bla bla bla blaa.." Aihh! Rasa nk je tempeleng soh diam. Hee.. Tapi aku layan je laa, kang tak layan dia takmo pi baru tau..
Memang riuhh gilerr kat sana, cam tak fedulik org2 kat keliling. Suara kak wanie gelak je sesajor, dorang ni memang lawak gilerrr, aku terkekek2 je gelak.. =PNemo bersama jejaka yang aku lupe namanya.. =PSudah tentu Jim datang bersama Uncle nya Nuar.. =PRizZ, Aiz0uL & Anuar Kamarudin..
Kak Heze.. Angkut bwk anak2 sekali datang cni.. HehehE! Sib baik anak2 tak kisah.. =)AJ bersama jejaka yg taktau namanya, tak sempat berkenalan.. Pemalu kot, diam je.. =)
AJ!! Ape ko nyer link wehh.. aku carik tak jumpe.. Haha!Owh Jim dan Nuar belanje Dunkin Donut ptg tuh.. Tapi aii tak makan pun takut berat naik. hahhaha. buleh gitu?? =PShuke nye ko nuar ekk. Haha. Nk gak tempek gambo ni sbb ko tempek gambo aku nganga besoo. cehh! Hehhehe!
Tgh2 tu mama kak wanie.. Dan gadis itu wa taktau plak sape.. hee! Mari kasi link kamu yeah! =PAJ, NUar, Jim & Wawa Nadwa.. =)
Masa ni aku tak tahan nk gelak nih, AJ buleh nak tersungkur depan aku. Hehhehe. Buleh berpikir lagi nak tolong ke tak, nak tolong ke tak?? Takyah la tolong pandai la koo bangun sendiri.. Hahahha! Jalan kt tempat tu pon cam berhati2 skit, kang aku plak kena buwekk malu je.. =P
Orangelily.. First time jumpe, penah masuk blog dia sekali pastu sesat tak jumpe2 dah.. hee!
KAK Heze, KAK Wanie & ADIK Wawa.. =)
Okeh! Gambo beramai.. Sebenarnye aku malu sikit, org tgk je.. Hheh! =P
Peluk kuat2 bagai tak mahu berpisah. Over!! hahahaa.. Dah nak balik pon, tu yg berpelukk bagaii.. Adik baru kol 6 dah sendeng2 ajak balik.. Aihh!NUar, kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi.. haha. Layannn!~
Aii tak beli lagi novel u nuarr.. Dah nk masuk novel ke dua dah pon. hiks! Nanti pi carikk kat kedai erkk.. =POk gambo terakhir sebelum pulang.. Baiii!! ok.. Caw bedahh! (gaya ala-ala dj suria fm.. haha cam siot je!)
Owhh pi sana naik putra je, parking kat jelatek naik je tren, takyah susah2 nk redah jemm bagai kan. Padahal taktau jalan ke KL Sentral nuu.. Alasan je.. Kekekke! =P

19 comments:

sasha* said...

ni gathering blogger ke apa u.meriah je

eqbalzack said...

wahh...meriah! wawa...16hb nnt turun bday wanie..nyanyikan abg eq lagu ct nurhalija...kita duet ok...hahaha

Cik Wanie said...

wakakakakaak,
semendang ko perli akk yer,
ko kan tahu akk ko nie kan "kambing",
mana blh mkn ayam,
habislah diet i,
nak pakai baju tantek2 kannnn,
wakakakakakkaka....

apapun tq so much adk sbb sudi dtg ke perjumpaan ala2 lepaQ2 manja kan,
hihihihi...

nanti jumpa 16hb Mei ok:)
gonna miss u alwaz dear:)

Nad Eusoff said...

waduh...meriah sungguh...cam kenduri da...hikhik

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

oh sabotaj! awas! haha =P

Lifesaver said...

wah!!nnt leh la jumpa akak plak

atty's said...

sonok kan jumpa cik wanie ..

nono said...

Yuhuuuu..its me....NONO...nice to know u WAWA....mwuah..mwuahh...

Wawa_Nadwa said...

sasha* :

a'ah gathering blogger.
meriah u.
hehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

eqbalzack :

insyaAllah abg eQ.
itu pon klu kak wanie jemput wawa.
hehee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

thanks kt akk juga kerna invite wawa.
insyaAllah..
=P

Wawa_Nadwa said...

Nad Eusoff :

meriah cam kenduri??
tak sesuai tau nad ni.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

opsss!
abes la.
haha.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

ok aje.
tingin gak jumpe.
itu pon klu akk sudi.
yehh! jumpe mak buyung.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

mesti la sbb k.wanie ni happening giler.
=P

Wawa_Nadwa said...

nono :

owh nama kamu nono erk.
hehe.
ok2..
thanks dear!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wawa.....kita jer yg lom gather2 lagi

hehehhehe

Cik Wanie said...

ala yanie,
mcm mana nak gather sesama,
awk tue mcm x sudi saja kannnn

[ A . t . I . n ] said...

nnt leh org join skali gath cmni..wakaka..tgk,xde spe ajk,sbok2 plak kn..ngee~ ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998