Monday, January 25, 2010

Black Canyon

Jumaat lepas, kami kuar makan di Black Canyon plak.. Cuba rasa tempat baruuu.. Dari luar kalau tgk gambo2 makan yg ditempek didinding2 tu tgk amat menyelerakan. Tu baru tgk gambo belum makan lagii.. =P

Menu juga agak besauu.. Jenuh nak baca satu-satu, nk pilih juga susah. Semua nampak s0dapp. Fening fening mau makan ape neh.. heh!Menu utk air juga ada, pilihan juga byk..Cik Zira, masa utk ulangkaji yer. Weee!~Puan Yanti Hajar.. =PCik Baie.. =)Puan Nurul Syahida & Cik Wawa.. =P
Opss! terlelap plak.. =)Cuci-cuci mata tgk menu yang kami order yeah!
Seketuii lengkuas dalam tuh.. Hambekk.. =P
Aku order yang ni.. Tomyam dia buleh tahan.. Dapppp!~
Ni pon sedap.. Ada isi-isi ikan.. ikan ape tu den taktau tak sempat nk kaji.. lololooo!!Huiii kenyang nyerr.. Kalau hari-hari makan gini mau bertambah-tambah kilo kat pipi nih.. Huhuhu!!~


10 comments:

sasha* said...

nampak menyelerakan yang.yg mane paling sedap?

lily lotus said...

tak pernah gi sini..nampak tempting apa yang u guys makan tu!

Lifesaver said...

tambah2 kilo kat pipi???kalo sy..tambah2 kilo kat badan

nURmALa mAZLan said...

black canyon mana ni dik? akak biasa gi kat JJ maluri tu..hiks~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

BC memang best...menu yg menyentap anak tekak


hehhehehe

LyanaHassan said...

amboiii sedap2nyer kak wawa
makanan tu.

xthn tgk tomyam dia
pekat gila
mesti sedap ni

:)

Shahrul Azry said...

makan je patut la gemuk!

atty's said...

lom penah lagi makan ..kt sini ..cam shedap jew. .

memhalid said...

nurul syahida..i miss u so much....

Anonymous said...

rindu kew pada diriku ini..memhalid..hak hak hak. miss u too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998