Friday, January 22, 2010

Adnan SEMP-IT

Ku dah tgk cite ni. Takde la aku gelak sampai pecah perot pon, gelak giler2 tu taklah, gelak biasa2 je. Gelak pon cam cover ayu gitu, kdng2 terlepas gak. Heee!
Cume yg speaking london tu kelakar ckitt "I dont want banana fruit two times!" muke plak slumberr je, cam tak bersalah je.. =P

Time angah raja lawak nyanyi tu pon lawak gak, cam siot je dia nyanyi. hiks!

Kira Shaheizy Sam (adnan) berjaya melakonkan watak dalam cerita ni dengan jayanya. Nak tau best sgt sgt sgt ke tak pi la tgk sendiri, maleh nk komen byk2. Haha.. Buleh gitu??

Hehhee..


4 comments:

Lifesaver said...

aah..cter ni biasa2 je.tak kelakar sgt

::m!SS edURA hanUM:: said...

tngok mvie nie kat sitiawan.mmg stiap tayangan penuh.so00 disebabkan nak sangat tengok so00 book tuk ari ahad.
assume awal2 ingat mat rempit bawa mtor.rupanya bukan.
more kpd percintaan 2 darjat.
boleh ar.gelak ar juga.

UnGu VioLet said...

teriiingin gak nak tgk.. tp, duk jauh2 nie.. tggu kat youtube jerla.. :)

Y u Z z 9071 said...

x g tgk lagi...nak tgk nantilahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998