Tuesday, March 31, 2009

Korang tutup lampu tak??

Korang tutup lampu takk??
Takkkk??!!
Isk3!! Ape laaa..


Mase malam tu kelam kabut aku mandi sume, siap2 sbb nanti nak bergelap kan. Aku yg paling excited kt umah tu soh tutup lampu. Yelakan sibuk dok kempen kat blog ni tapi aku sendiri tak wat kan
Ape kes??

Mase tgk berita tu dorang ade la count down kan, baru aku teringat nak amek gambo KLCC dr view umah aku tuh. Berlari2 la kt lif konon nak amek gambo, mase aku gi tu ade lagik. Tgh2 bukak kamera, l0hhhhhh.. Dah gelap dah, lambattt. hehehehe! Tak sempat nk amek gambo KLCC.. Huhuhu!!

Ni blok sebelah blok aku. Aku tgk ade gak la tutup dan ade jgk yg tak tutup. Tak kisah la janji ade jgk sambutan dari masyarat kita kan. Ade jgk yg lupee tuu.. Adehh! Abah aku membebel jgk, bende senang pon dorang takmo sokong. Yang kelakarnya abah mandi dalam gelap kooooo, pastu bleh jerit kat aku
"Kak!! abah nk bukak lampu jap leh tak. Tak nmpk nak amek sabun.." Waakakkaka! Adoii.. lawakk lawakkk.. =P
Aku rase 1jam ni takde la lame mane pon. Kejap je laaaa.. Tak sedar pon dah kol 9.30, akhirnya kiteorg bergelap sampai la AF abes. hehehhee!

Happy Birthday Mama!! (update)

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Mama masitah..
Allah selamatkan kamu..
(+_+)

Sayang Mama!!
Muahk muahkk muahkk muahkkk!!


Tepat jam 12.00, abah, aku dan adik masuk bilik sama2 nyanyi lagu epy birthday dan wish tuk mama. Walaupon mataku ini udah mengant0k ku tahan jua. Huhuhu!

Ni antara hadiah yg aku n abah berikan kt mama. Abah kasi coklat, kad dan bunga.
Aku kasi frame dan kad. Pastu b0h je dlm beg pink yg belang2 tuh. Hee!
Disebabkan dah tengahmalam so kami bergambo dalam bilik tido aje. Hehhehe! Mane selendang yg sempat ku capai, amek buh atas pala. Sib baik tak tutup ngn selimut ok. Hiks!Pose terakhir dari kami anak beranak. Hiks!
Mama pkai kain batik, dah macam org dlm pantang je. Hehheheh!

Monday, March 30, 2009

Carik hadiah..

Hari sabtu tu aku cam lemau ckit, yela mendung je panas pon jap je kan pehtu hujan. Nak kuar pon cam malas je. Rase nak membongkang je 1 hari tuh. hiks! Tapi memandangkan aku mau carik hadiah tuk Kak Mala n hadiah tuk mama, aku gigih jgk kuar. Nak kuar sorang cam tak best la pul0k kan, ajak la adik sepupu aku temankan.

Mula2 ingat nk gi Jusco setiawangsa tapi pikir2 kt sane tak byk barang sgt so alang2 dah satu jalan, ubah hala ke carrefour wangsamaju. Sane byk ckit barang nak carik. Cam penah aku cite dlu pasal salegirl & promoter, mase nak carik barang kt satu tempat tu takde plak org nk tolong amek kan barang yang aku nak tu. Dah pusing2 tak jumpe pon batang idung staf kt situ last2 aku amek je brg yg bleh aku capai sendiri. Nak amek yg atas tu kang pecah, nayoo je kan. Janji adoooo. Nah koo.. dah siap balut tapi ni aku balut kt umah. hehehe! Bile dah ujan2 ni perut sudah tentu lapoo memanjang, gi la makan ngn adik sepupu aku ni. Mula2 ingatkan nk bwk si alice ni gi kenduri kak mala tapiiii dia cancel last minute. Mengamuk la aku kan. Tuuu nanti aku cite entry lainn ekk.. hee. Terlepas plak.. Geram nye pasal. =P

Tekak sakit lagi, batuk tak elok lagii tapi selambe badak je order 100plus. Dah ujan, minum aisssss.. Memang carik penyakit kan. Huhuhu!!Aku sudah tentu tekak nk makan nasik dan lauk ni haaa. SET E, ape ntah lauk ni ikan masak ala thai. Cam tu kot bunyiikk nye. haahhaha! Makan kt Rasamas ye kwn2 yg dlu popular dan Ayamas kot. Erk! Aku penah makan sini dlu ngn dak2 opis so makan kt sini lagik ngn adik sepupu aku ni sbb teringin nk makan ikan nih. Dappp! Adik sepupu aku ni makan SET B, ape name SET E nI jgn ditanye aku mmg taktau. Ni ni aku gerammm ngn dakk nihh.. Mmg nk kena ko ni tauu.. =P
Tekak aku tak bape lalu kalau makan cam gini. Taktau la nape. Nape ekk?? Hiks!
Pusing2 satu k4 tak jumpe pon hadiah tuk mama. Beli hadiah kak mala aje. Aduhhh! Bab ni yg aku malas ni. Nak beli ape la yerr..


TAG tentang Owhhhh!! Wawa..

Tagged by SisLinMdNoor*Apakah nama blog anda skrg dan kenapa anda memilih nama itu?
- Owhhhh.. Wawa
- Hurmm.. Cam unik, tak penah org wat lagik dan macam org panggil Wawaaa!! Owhh wawa.. hiks! Atau macam org kenal tak kenal, owhh.. Wawaaaa!!

*Apakah link blog anda skrg dan bagaimana boleh timbul idea nk menamakan seperti itu?
- http://misswawa.blogspot.com
- Misswawa ni cam ala-ala miss world gitu. ahahhaa. Bleh cam tuh? Lantak aar, ske atik aku la nk b0h ape.. Mase mula2 tu cam pening nak boh nama ape, macam2 adoo. Last Misswawa adalah pilihan aku.. =P

*Apakah 'method' penulisan dlm blog anda?
- Macam2 ade, sume mengenai kehidupan Owhhh!! Wawa..

*Pernah terasa nk hapuskan blog anda?
- Buat mase ni tak penah terlintas nak hapuskan blog aku ni. Tapi rase nk hapuskan MySpace la. lalallalalaa!

*Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yg tag anda ini?
- SisLin ni gemarkan kan kaler purple, menceritakan kehidupan beliau dan blog sentiasa update! Rajin huh.. =P
Mase kursus induksi kt johor tahun lepas, walaupon aku kt sane 2 minggu tapi masih tak berkesempatan tuk berjumpa dengan nya. Blom ade rezki la tuhh.. =)

Namo TAG sape2, blom tentu korang buatkan. Nnti kecik atik aku. Hehhehe!

Saturday, March 28, 2009

Sempat tgk filem Talentime.. huhu!

Jgn tataw aku n the geng sempat tgk wayang tadi, biasa la rehat kan lama, berlari la tadi gi beli tiket takut terlambat. Ni idea kak nurul yer, dia yg ajak dan aku biase nye OK je kan. hee! Kiteorg tgk cite Talentime arahan Yasmin Ahmad. Tertibe je aku cam dah sihat. Takde batuk dah, pala pon tak sakit. Hehheheh!Cite tu mula2 cam alahaii bosannye tapi bosan kejap je pehtu korang, bestttttt!! Cite ni sedih ade, kelakar pon ade. Tertibe cam jatuh cinta plak kt si Mahesh tuh. Hahhahha! Muke dia sgt jujurrr. Kalau nk marah pon cam tak sampai hati je. Alolololoooooo..

Tapi kan ade org tu nangis tau.. he he he! Sape ekk??? tu tuuu mak budak tuu.. =P


Kiteorg antaranya kuar awal, abes2 je terus kuar la gitu. Takde nk tunggu2 dok lepak dalam tuh lagik. Masing2 dah la tak makan lagik dari pagi, dalam pala nak makan ape nih???

Kalau korang tgk kiteorg jalan dah macam kena kejar hantu, punye la laju. Terus gi beli makanan kt kentuky, tapaw je nak makan dah tak sempat. Hehhee! Korang rase2 kiteorg masuk opis kol bape?? haa.. haaa.. taktau. Mentang2 la bos takde.. =PMuke kelaparan, dari pagi tak makan dan kol 2.30 baru beratur nk beli makanan. Dah aar lambat, beratur punye lama. Sume cam dah tak senang hati dah, pala hotak ingat opis je. kekekke!
Ni la ghupenye org yg dah kebuluQ dari pagi tak makan. Sampai ofis je dah tak pedulik kan org keliling. Lantak pi korang lah! =P


***************************************
Sinopsis Talentime

Sebuah pertandingan pencarian bakat mempertemukan dua hati - Melur, seorang gadis Melayu kacukan dengan seorang pelajar lelaki berbangsa India, Mahesh. Melur, dengan suaranya yang merdu, bernyanyi sambil bermain piano adalah salah seorang daripada tujuh finalis pertandingan Talentime sekolahnya, di bawah kelolaan Cikgu Adibah.

Begitu juga Hafiz, memikat dengan bakat nyanyian sambil bermain gitar, yang membahagikan masa antara persekolahan dan bersama ibu yang dirawat di hospital kerana menghidap tumor otak. Ia bermula selepas Mahesh, antara pelajar yang ditugaskan menjemput finalis ke sekolah bagi menjalani latihan, menghantar surat pemberitahuan lulus ujibakat ke rumah Melur. Rupanya yang kacak memikat hati gadis itu. Di awal perkenalan, malapetaka menimpa keluarga Mahesh apabila bapa saudaranya, Ganesh yang menjaga keluarga itu sejak ketiadaan ayah, mati ditikam di hari perkahwinannya.

Melur, menyangka sikap membisu Mahesh kerana sedih dengan tragedi itu, berang apabila terus tidak dipedulikan. Dia bagaimanapun kesal selepas diberitahu oleh Hafiz mengenai keadaan sebenar Mahesh.Itu merubah persepsi Melur terhadap Mahesh. Begitu juga Mahesh yang menyenangi kehadiran gadis itu yang sering mengungkapkan puisi indah. Mahesh, menyedari perhubungan itu akan ditentang, menyembunyikannya daripada pengetahuan ibunya yang masih berduka di atas kematian Ganesh. Namun, rahsia itu terbongkar dan Mahesh dipukul di depan Melur sendiri. Cuma sehari sebelum berlangsungnya pertandingan, apakah Melur cukup gagah untuk menyanyikan bait puitis lagunya ketika hatinya sedang sengsara mengingatkan Mahesh? Bagaimana dengan Mahesh yang bertemu cinta pertamanya? Di malam Talentime, segalanya terungkai.






Antara 5 aku nak kasi bintang!! =P

Earth Hour 2009

Sticky Mode!!
Ni first time wat sticky mode nih. Hehehhehe! Entry baru ade kt bawah entry ni tau! Jgn korang terkejut plak, ingat aku tak update. Huhuhu!!

Padamkan lampu di rumah anda untuk
1 jam pada pukul 8.30 malam hari sabtu ini 28hb Mac 2009. Terpulang pada anda nk tutup ke tak. =P


Untuk keterangan lanjut sila layari www.earthhour.org

Friday, March 27, 2009

Berdua lebih baik.. huhu!

Semalam kan aku masih tak sihat, tekak plak cam sakit, masih batuk2 nk makan pon cam tak selera je. Seperti biase tugas aku lepas keje kena jemput mama kt tempat keje dia plak. Mama pon cam mula tak sedap badan "Kak, kt umah takde lauk. Taktau la nak masak ape. Kite gi beli lauk je lah" Aku mmg takde mo0d nk ckp pape OK kan je. Kt umah tuh cam sume pon tak sihat mama nak beli porrigde utk mkn malam. Alooo.. Tekak cam takleh masuk la, tau la aku tak sihat kan takkan nk mkn porrigde plak.. Hehe! Memilihkan.. =P

"Abes tu takmo mkn porrigde nk mkn ape??" "Hurmm.. Pape la tapi takmo porrigde tekak akk cam loya je.. teringin la mkn sup ekor.. Bleh ma??" (sambil wat muke kesian)

"Ok. Kite mkn sini je laa.. Bkn salu dpt mkn dua2 cam ni.." Kt umah tuh camner??

"Dorang kite tapau je.." "Mama belanje ekk??" Padahal aku baru dpt gaji. He he he.. "yela mama belanje. Cepat order!!" Lallalala.. Saje je nak manje2 ngn mama.. =PMase tak sihat ni rase cam bdk2 kecik je, nak manje2. Mintak je pape mama pasti tunaikan. Huhuhu!Laici tuk Mama & Bali suam tuk AKu.
Bali ni sgt manis cam nk membunuh je. Aku memang suke manis tapi dh macam minum air gula je. Huiii..

-Kailan Ikan Masin-
Huiii.. sedapp.. Tapi aku tak abes. Tekak ni cam ngada2 tau. Tgh selera makan tertibe rase cam nk uwekkk plak. Biase la org tak sihat korang kena phm. Hehhee! So mama la yg kena abeskan. Huhuhu!
Mase nk uweekk tu kan, tgh mkn nampak la merah2 kt daging tuh "eeii maaa, ape ni tak masak ke!!" "Ishh.. ape plak tak masak daging ni lembut masak la tuhh." "Abes nape ade merah2 nih." "Takmo bak sini biar mama yg mkn" Hahhahahah! Begitu la kerenah org sakit. Agak cerewet tertibeeee.. Ngade2 taw! =P



Thursday, March 26, 2009

Siapakah saya??

Khalifah Fedi!! sorry lambat wat tag ni. Aduihhh.. Sekarang ni aku sibuk sgt dengan keje, collec soalan exam, betuikan soalan lagik. aduiii.. Ni ade lagi TAG aku tertinggal. Kf, wawaa dah buat ekk.. Jgn Majuk tau, semoga cepat sembuh. Nak bersin pon jgn bersin kt blog wawa ni nnti sume org berjangkit. ehhehehe!!

1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?
.Aku tuan punya blog Owhh.. Wawa!!.

.Masih bujang tapi tetttttt.. hee!.
.Muke nampak garang tapi amat sensitip (mudah tersentap).
.Ske makan ais cream Vanila.
.Suke menyanyi dalam kereta. hehehehhe!.
.Suke shopping sorang2.
.Masa makan ade musim.
.Suke berposing ala-ala model.. hahahha!.
.Mood cepat berubah.
.Alergik dgn habuk.
.Mudah kesiankan org.
.Mabuk laut, gayat tempat tinggi.
.BENCI ngn pacat, lintah dan ulorrrrr. Eiiii.. gelii.
.Aku sgt EGO tapi kdng2 la. Hee!
.Raut wajah mudah nmpk kalau tak ske ke? marah ke? sedih ke? Takleh nk sorok. =P
.Peminat setia masakan MELAYU @ senang cite masakan kampung
.Kureng mkn kerang/ketam/udang sbb MALAS NK KOPEK. HAHAHHAA!
.Kdng2 cam pendiam, kdng2 cam byk ckp plak. (tgk la ngn sape).
.Tak ske org yg agak slow dan terhegeh2 (sbb aku jln laju so bleh jadik sawan bile jln ngn org yg jln ala-ala perempuan melayu terakhir nih. Aduihhh!).

2. Sikap kamuh yang 'mantap'?
Tak paham la soalan ni. KF, sila tulun jwbkan. hiks!

3. Sikap kamuh yang sangat jelek?
Cepat tersentap dan mudah mengalirkan air mata.

4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?
Handphone.(ibarat nyawa klu takde, cam serba tak kena je)

5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh?
Senaraikan brands nye.
Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?
.Alaa.. lupe la. Tgk kt entry pasal hp. Aku penah wat entry psl hp yg penah aku pkai.

6. Siapa bestfriend kamuh?
Takde bestfriend. Kesian kan. Sume ntah kemana menghilang.

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh?
Kenapa kamuh sayang dia?
Lalan sbb dia sgt COMEL.

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
hURMMM.. Mungkin dah ade family sendiri dan masih bekerja disini sbg kerani. Owh mungkin jgk dah naik pangkat kerani kanan. Wahh! over taw!

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
"..kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
Kita menangis dan tertanya-tanya..
Kemana hilangnya sinar..
Rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi.."

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
137 org.. Meh tambah lagi meh. =P

11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka?
Aloo.. byk sgt la.. Sume aku ske.

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
Sape2 yg rase dirinya HOT sila la buat TAG ni ekk. =P


Tertibe rasa nak demam blk dpt TAG!!

Owhh tidakk.. Rase nak demam balik dah ni. Pagi2 ni dah kena TAG dari Shahrul Azry si tuan punya blog "Coretan Hati Setan Aku!" itu. Ade lagi TAG yg tertunggak, yg itu nanti2 la aku buat ekk..

Tertibe aku RINDUkan adik aku ni.. huk3! =(
1) Adakah anda suka blogging? kenapa?
- Yep ske. Sbb aku leh berkongsi cite,bleh luahkan isi hati dan jgk bleh lepaskan geram dlm blog ni. =P

2) Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
- Blog RedMummy.com (yg ni WAJIB tgk setiap hari)
- Blog Ceeramo0n (ni pon HARUS tgk)
- Blog Ku Tak Sempurna.. (hasil tulisannya sgt kreatif)
- Blog yg ade donlot lagu. hiks! (mesti nk donlot lagu baru)
- Blog sape2 yg rajin UPDATE tu aku akan segera terjah! (Sila update blog anda)

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah org itu?
- Yup! Sudah tentu aku mahukan seseorang yg boleh menyayangi dan mencintai aku sepenuh hati. Siapakah org itu?? Biarlah RAHSIA. he he he! Cbuk je nk tau pe hal.. =P

4) Taken or single? Mana lebih bagus?
- Single kot. kekekkee!

5) Pernah tak cinta anda tidak di balas?
- Tak penah. Aku tak balas cinta org ade la. hiks!

6) ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5
- Lelaki sejati
- Bertanggungjawab
- Penyabar (sbb aku ske wat hal. hahaha)
- Pandai memujuk.. hiks!
- Romantikaaa.. =P

7) Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
- Rasenye elok la 25 tahun. Hiks! Tak mude tak tuekk..

8) Nak berapa anak?
- Hurm. Kalau bleh nk 4 org, 2 laki 2 perempuan. Tapi pikir2 balik nk 2 je ckup. Hehehhe!

9) Lucky person yg anda ingin tag:
- Khalifah Fedi
- Neezareef
- Ewan The legend
- SULTANdiblogBETA

Wednesday, March 25, 2009

Tak sihat.. =(

Demam, selsema, batuk dan sakit pala.
Aku keje separuh hari semalam dan MC harini.
huk3!
=(

p/s: doakan aku cepat sembuh!

Tuesday, March 24, 2009

Pelajar AF pilihan aku..

Setelah 2 konsert aku dah tgk, akhirnya aku dah jumpe pelajar pilihan aku.
Korang tau tak sape??
Dah tentu la HAFIZ. Hiks!

Suara dia BEST!
Tak OVER!
Tak GEDIKS!
Rambut dia CUN!
Persembahan dia MANT0PPPPP!
Lalallallala..

AFUNDI HAFIZ ke 32999
Aku ade la 2, 3 org pelajar aku tak bape berkenan kt AF tuh, tergediks2, terkinja2, suara takde la sedap mane pon.. Over taw!

Pelajar Pilihan aku :-
  • HAFIZ
  • Isma
  • Aisyah
  • Akim
  • Rubisa
  • Qhaud
Yang lain yang tiada dlm senarai, sume aku tak s0kaaa!! Lagi2 adik penyanyi tuh, cam bagus je. =P
Lallalallala!

Selamat Pengantin Baru - Intan & Shaiful

Pada 21hb mac lepas, aku telah dapat jemputan dari Intan ke majlis perkahwinan beliau. Aku dgn bebesar hatinya menghadirkan diri ke majlis perkahwinan nya ditemani mama ku yg terchenta di Dewan Bangunan Tabung Haji.
Walaupon dah selalu nampak bangunan tabung haji tu, tapi jalan nk ke sane aku tak bape tau. Hee! Sib baik mama tau, takde la aku mengagau nk carik jalan. Alahaiii senang je, bkn susah pong. Sampai je dewan penyambut tetamu tanye "bleh sy tau sape ni ye??" "Owhh sy kawan intan" "Owhhh kawan intan meja dihujung sane ye.."
Aku pilih tempat yg tak hujung, tak tengah sgt. Kira buleh nmpak pelamin dan meja beradap nanti. Senang ckit nak amek gambo kan. Disebabkan majlis ni ade tetamu VVIP, agak susah dan terbatas nak amek gambo, siap ade protokol gitu. Ade darah2 tengku jgk si intan ni ghupenye, blah mak dia laa.
Lauk cam biase je, takde yg special mcm kt kenduri biase, cume desert memang fav aku Sagu gula melaka. Perghhh! Dapp.. =P
Sebenarnye mama takmo pegi tapi ku pakse jgk soh temankan. He he he! Yela takde teman, takkan aku nk pegi sorang plak kan. Nak taknak kena temankan la jgk.. =PBkn senang nk jumpe n bergambo dgn mempelai. Kalau nk bergambo kena tetamu dh kurang baru la bleh. Salam2 kate nk balik, intan soh t'gu jap nak ajak bergambo atas pelamin, ishh segan la pul0k.. Takmo aar! =PTak sah bagi perempuan kalau tak tgk make up pengantin ok. Hiks! Make up dia simple tapi sgt cantik. Yela, kdng2 ade pengantin punye make up, makk aaiihh bertompok, berlapis-lapis tebal bape kati la bedak kan. Nak cantik tak semestinye make up tebal sgt. Bekenan huh make up si intan ni.. Tak kelip2 mata memandang. =PPengantin lelaki si Epul ni dah nampak makin berisi berbanding dlu yg agak kurus. Hehhehe! Senang hati yo bang. =Phuiii.. Panas la baju ni.. Tebal sgt!!
hahhaa. Epul dh tak selesa dh time ni kt luar dewan, kiteorg ni pon dh terasa panas ini kan plak pengantin yg berbaju cam gini kan.Bergambo bersama pengantin.. =P"Selamat Pengantin Baru Intan & Shaiful"
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

Perbincangan anak beranak "Kak, nnti majlis akk wat camni je kak.Selesa, senang ckit."
"Ish.. Takmo la. Tempat terhad, family kite je dh penuh dewan.."
Kekekkekekke!

Monday, March 23, 2009

Kenangan terakhir bersama..

Ok. Ade yg ckp entry aku akhir2 ni emo je, tapi kali ni takmo emo2 dh.
Masa tuk happy2 plak yer. =P

Saat2 terakhir kami bersama, kiteorg gi kuar. Nak kuar makan, baru je abes meeting masing2 udah makan so decide tuk gi kar0k je. Konon nye nk bagi si zura ni nangis, pilih pon lagu2 yg sedih2, tangkap leleh org kate. Tapi taktau la dia nangis ke tak, mcm byk gelak je. hehhehe!!Mak budak yg sebelah tuh pon ikut ok, bleh tahan tau nyanyi.
Mase ni dorang nyanyi lagu hattan, hitam bkn impian. Aku tak penah la dgr lagu ni, bedal je. Byk nyanyi lagu laki, antaranya hattan, matta, shide,sudirman, jamal dan byk lagi. Heee! Org yg dirai diPAKSA nyanyi. Huhuhu! Nak taknak mmg kena nyanyi, lagu ade dipilih sendiri ada kiteorg pilih.. Tapi mic tak best la, kejap dgr kejap tak dgr. Bile komplen soh org tuh check, eh eh tertibe je ok plak. Hiks!Penat ko kena d0k mencangkuk cam ni nk carik lagu. He he he he!
Lebih 15 lagu kiteorg nyanyi, bedal je lagu pape. Pastu terbayo lebih smpai kol 2.30 baru abes. Dengan muke tak bersalah nye masuk opis lambat. huhh! Sib baik bos tak carik.. =POk, yang ni bergambo kenangan kt opis, mase ni dh nak balik kol 4 lebih. Aku jerit panggil sume ajak bergambo, aku plak yg over cam nk pindah. Hahhaha! Saje je nk rasmikan kamera baru ku. Oppsss! Alaa.. terckp plak.. heee. =P
Sib baik bos2 kt sini sgt sporting ajak je bergambo, ok aje!
Yang duduk kt tgh2 tu bos zura, Ketua Jabatan Kej. Mekanikal dan sekarang wat sementara aku amek alih keje2 zura. Bile la PA baru nk smpai ehh?? Yg duduk tudung purple ni bos zura jgk, Ketua Jabatan Sains.
Sebenarnye rmai lagik dak opis tapi ni antara yg mude2 belia dan yg ade gambo aku je. Yang takde gambo aku so aku tak tempek la. Kalau nak tgk tunggu la si zura tu update. Hiks!
Sejak akhir2 ni rase nk bergambo je la. Nape ekk?? Hu hu hu hu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998