Monday, December 21, 2009

The Twilight Saga : New Moon

Bile blog itu blog ini dah publish pasal cite The Twilight Saga : New Moon nih kan.. Semua komen kata best la, hero tu emcem la.. Tak ke mengelupurr, gedik, beria-ria nak pi tgk gak kan. Lagi2 adoo orang tanye "Wa.. nak tanye ni cite twilight best tak?? yela wawa mesti dh tgk sbb wawa ni kan rajin tgk wayang.." Amboiii korang.. =PAku pun baru je tgk sebenarnye, lambat bukan.. Sbb takde teman la nak pi.. Tu pon gegeh gak pi time keje.. Kalau aku tak bape suke tgk time keje sbb mesti balik lambat, dah tentu tak ckup tdo seterusnya keesokkan harinya muka cam sengal je kt tempat keje. heee! =P

Puas carik kt tenet tgk tayangan pukul bapa.. Takde pon yg awal, paling awal plak kol 7.. paling lambat kol 10, tak ke abes kol bape plak..

Berkat kesabaran dan kesungguhan aku, ada gak tayangan kol 8.. Tau kat ner??? The Minessss.. tak ke jauh.. Haha. Takk tak kira.. nak gak tgk walaupon jauh.. =P

Bile dah tgk tu, cite tu OKEY takde best mana pon. Semangat pi carik jauh2.. Hahhaha!Ketika Bella membuka hadiah hari jadinya, jari beliau terluka menyebabkan abang Edward, Jasper cuba membunuh Bella.. =)
Memilih utk bersama edward.. Owh kenapa tidak jacob.. =PJacob.. bukan biskut tau.. Dia ni perghhhhh.. Gagah perkasa ok.. pheewitt!Andai diberi ku pilihan sudah tentu aku akan memilih dirimu jacob.. Muehehehhee!Ok dah abesss.. =P

Nyampah nk update sekarang.. upload dari pagi petang baru abeshh.. ahhahha! Tu ada 2 3 entry lagi tak siap2.. aihhh! Lotih acik nunggu.. =)

9 comments:

momguess said...

fuhhhh
tgk jacob tu
blh cair iman nie

Lifesaver said...

akak pon tak tgk lagi :P

atty's said...

wakakakka..wawa..
kty pun akan memilih biskut jacob..bukan sebab ..gagah perkasa..ekekeke..sbb dia yg banyak jaga..bella..

Wawa_Nadwa said...

momguess :

hahhaa.
aduihh.
tergoda aii kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

haha.
akk ape pon belum tgk lagi.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

a'ah kan.
dia salu lindungi bella.
owh terharuu nyer..
=P

Y u Z z 9071 said...

sedikit boring tgk filem ni...

sampai terlolap jap..

boleh?

Rara said...

ku ttp setia plih edward..hehe :D

farish H said...

jacob kekar sei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998