Tuesday, December 22, 2009

Tak kenal sedara mara.. =P

Bulan doblas ni seperti yang dijangka jemputan kenduri kawen sesajorrr.. Aii pun tidak lepaskan peluang gi kenduri (sbb takyah masak.. huhuhu!) tu pon sbb takmo mak bising.

Kenduri ni sedara belah mak(nenek belah abah) jadi sebelum mak bising baik gi je tanpa sebarang alasan. Serius aku katakan yang aku tak bape kenal sedara mara mak, belah pengantin ni. Jangan la koo tanye siapa nama pengantin ni, haramm aku tahu.. Hehhehe!

For ur information famili aku ni punya la besooooo, sedara mara sgt ramai.. Belah abah ramai, belah mama ramai.. Belah abah ni kalau aku tak ikut pi kenduri jangan mimpi la nak kenal sedara. =PKalau ada kenduri sedara camni mesti ado orang tua yang ikut sekali, kalau mak takde rasanya tak gi kot..

Masa mak kenalkan pun haaa maksu leha, nek choy, atuk rahim, pakngah bla bla bla blaa blaaa blaa.. tak hinggat langsung yg mana satu.. heheheh!

Selamat Pengantin baru la yer buat mereka. Hee!"Ni yang mane satu kakak yang mana satu adiikkk??" Huiii anak beranak niiii.. Org salu konpiusss.. Mula la kembang kuncup id0ng makuda rasa vangga.. hiks! =PKita takyah bangun, dukk je sini sampai mak abes borak. Heh! Mak kalau dah jumpe sedara mara punya la lama.. Muke masing2 bagi signal nak balik je.. Abah pandai huh, soh aku yg ajak mak balik, padahal dia yg tak sabo nk balik dah.. =PSekarang ni pon kita ni jarang ikut famili ziarah sedara mara, mana la nak kenal kan.. =)

Tak sabo mau bercuti panjang.. Panjang ke?? Nak rehat puas2.. ujung tahun ni cam dh malehh je nk keje.. Abeskan cuti lagi bagusssssss.. Yeeeeehaaaa!

16 comments:

momguess said...

ujung2 tahun ni mmg maleh nk keje
dah lah xdpt bonus
sobsobsob

wa, ko kosong kan labour day nxt year yer
kduri akk!!!!
lalalala

*ayu the sun* said...

sila jadi directory mcm akak yang.. hafal semua selok belok sepupu sepapat lam family.. hahahhaaa

sasha* said...

i balik kg minggu ni kazen kawen.jenuhla nk menjawab org tnya bila turn i -.-"

Lifesaver said...

bersusun2 kenduri kan?

ChiLaBaey's said...

Cuti Wa jangan tak cuti... Kawen jangan tak kawen... hehehe... Bila nak main bowling ni....????

nURmALa mAZLan said...

mmg ye pon..kekadang sedara yg jauh sket2 tu kalau umpa kat tgh jalan sure x kenal

atty's said...

sama cantik wa ngn sedara wa tu

Wawa_Nadwa said...

momguess :

hahaha.
y0lah!

owh yeke.
wokeh.
=P

Wawa_Nadwa said...

*ayu the sun*:

wah!
hebat akk huh.
sy ni aduii susah nk ingat.
lagi klu muke semua sepesen je kan.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

sasha* :

soalan tu paling nyampah sekali.
hahahahha!
lotih nk menjawab.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

bersusun beratur je kenduri ni.
cume nak taknak pi je,.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

aisehh!
org nk cuti2 malaysia br nk ajak main boling.
hahhaa.
nnti kak wanie turun KL j0m ajak dia main boling nak???
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :

tu la kadng2 tu mmg tak kenal lansung.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

maceh kty.
=P

lily lotus said...

hahaha..sabar jerlah

ChiLaBaey's said...

Cantik juga tu.... jangan ada hal jer time tu, sudah.... Tapi apa2 pun kita roger2lah nanti yer Cik Wawa.... ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998