Thursday, December 3, 2009

Selera berbeza..

Sekarang ni adalah masa yg sesuai nk beli barang2 sekolah budak-budak. Takkan nak tunggu sekolah dah nak mula baru nak pi beli, dah tentu ramaiii..

Lagipun sekarang ni kan mega saleeee!! Tapi taktau nape aku takde napsu shopping langsung. Hee! Masa kuar temankan mama beli baju sekolah adik, mama nak belanja kiteorang makan, al maklum la tgh masyukkkkkkkkkk sekarang ni kan soo mama bagi buat pilihan mau makan ape..

Yang aku ni sudah tentu tekak carik nasik sesajorrr kan, yang adik2 plak nak makan pizza.. Cissss!! Adoyaiii.. korang ni bukan kenyang pon makan piza tuuu.. =PSib baik mama adoo 4 org anak je kalau 10 org anak, jenuh nak layan tekak anak-anak dia je. Hahhahha! Ada tekak nak nasik, ada tekak yang sukakan western.. Heee!!

Akhirnya, mama temankan aku makan nasik ayam.. Kami makan berdua aje.. MAma juga memilih nasik drpd makan pizza..=)

Adik2 ckp takat nasik ayam mana2 pun bleh makan, eyh sukak hati aku la. Tenkuii mama setia makan bersama anak mu ini.. hiks!~
Kalau kat kuar aku tak bape berkenan makan nasik kat mample.. Takleh masuk la lauk2 dia, macam karik ade mcm2 kaler aku tgk. Hahhaha! Ayam kaler merah lagik.. heeee.. Aiyoo takleh takleh masukk.. =D
Dann adikkk2 dorang pi gak makan pizza hutt.. Kiteorg makan sana, depa makan sini.. Amboii mewah korang yerrr, nak pizza ajerrrr..
Depa 2 org budak ni mmg minat makan yg gini, pizza, spegetti, lagsania.. Aku buleh je makan semua ni tapi kang mesti carik nasik gakk.. Rasa tak puas makan kalau takde nasik. =)
Tp dorang ni tak bape gemar kalau pi pizza hut tu dengan abah. Sudah tentu abah dengan mama yg akan pilih pizza jenis ape. Kalau order pun mestiiiiiiiiii super supreme, super supreme, super supreme. Hahhahaha! Kesian kempunan nak cube yang ada chesse ke, yang berkerakk tu ke, yg baruu2 tu semua tak dapekk.. =P

dat's y kalau pi mana2 dorang mesti ajak aku punye sbb dorang bleh ngada2 nak itu nak ini.. Kalau abah ada mmg masing2 jadik BAIK tibe2.. =)
Abah aii garang oke, tapi sekarang dh kurang garang. Taktau nape, maybe sbb faktor umo kot.. heeee!!

2 comments:

norsakinah said...

hahaah;;

nasik diutamakan!

aaha;nice blog akak;)

Lifesaver said...

dulu...ayah2 mmg garang..skrg anak2 dah besar..jadi kawan plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998