Thursday, December 17, 2009

Selamat Pengantin Baru

Hilang rasanya mo0d nak update blog..
Dah 2 hari nak upload gambo agak susah, membuatkan aku malassssssssssss nak update.. =P

Hari minggu lepas, hari-hari ku sibuk pi kenduri sesajorrr.. Kenduri yang penganti purple ni adalah anak office mate. Semangat pi sbb dokek ajo dengan umah, sekuntut dah sampaii (bak kata mama.. heee) =P

Selamat Pengantin Baru buat Balkish dan suami..
=)Datang bersama kak yanti, dia tak bwk plak suami n anak2 nyer soo jadi la bujang sekejap yer kak.. =P

Hari tuh, ada plak lauk sambal udang petai.. Buleh plak makan nasik minyak dengan petaii. Hahhaha! Kak yanti buleh plak..
"waaaaa.. kutip byk2 ckittt.." Hahhaha.. Hantu petaii ok.. Takpe la kan, pas kenduri bukan pi mana2 pun terus balik umah. Heeeeeeeeeeeeeeee!!
Dia ni plak kutip udang je. Hehhehe!Hari Ahad pon aku terima jemputan kenduri kawin dari kawan ku kat sungai buluh. Bulan ni kenduri kawin sesajorrrrr.. Kenal pengantin lelaki ni pon dari myspace je, tak penah jumpe.. Bile dapat jemputan ni, nak gi sangat-sangat..

Tak penah pi sungai buluh sampai sesatt kebarat koo, terlepas sampai rawang ke btg berjuntaii gitu laa.. Sampai kenduri pun lambat ckit dalam kol 3 gitu.. Tak sempat amek gambo pengantin.. Tak sempat nak borak dengan pengantin sbb pengantin lajuu je pi studio amek gambo. Alahaiii.. Tak menyempat.. Hahhaha!

"Selamat Pengantin Baru buat Zul Azmi & Sarina.." =)

5 comments:

sasha* said...

tiba2 i cam teringin nak mkn nasik,lauk kenduri yang.dh lama tak mkn.takpe next week cousin sy kawen hihi

Lifesaver said...

ramai kawin..bila wawa pula?hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

{ yg tudung pink tu bila lagi..? hehe }

ChiLaBaey's said...

Taknak bagi soalan yang sama, nanti Cik Wawa marah.... hehehehe.... ;P

scottazmi said...

thank you sbb dtg.
sorry xdpt layan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998