Friday, December 11, 2009

Ninja Assassin

Aku bukan orang yang minat cerita-cerita seperti ini.. Ganas, aksi dan mengerikan.. Aku ni takleh tgk cerita2 gini, lagi2 tgk darah.. huii.. Hiks!!

Tapi disebabkan 'Rain' ku sanggup tgk juga walaupon ade aksi2 yang membuatkan aku kejap2 tutup mata.. kalau buleh nak je tutup mata sampai abes cerita. Hahahhaa! Tapi rugi plak kan, rain berlakon tuu.. =PRaizo.. Kalau tgk masa kaki dia kena sebat tuu.. huiii kaki aku yg terasa sakit. Heee! Dia mula diburu setelah dia enggan membunuh wanita yang dianggap pengkianat.. Masa tu la aksi2 yg mungkin lelaki kata best, bg aku ngeri nyerrr. kekekkeke! Saje tempek gambo Rain byk2, cuci2 mata korang ckit harini.. hehheheheh!

alololoooooohh chumell nyerr..suweettt nyerrr..machoo nyerr..Pheeewittt.!~Kena marah dengan nyanyah sbb bwk dia tgk cite ni. Kami sama2 takleh tgk cite gini. Hhahaha! =P

12 comments:

ocha said...

huhu..xberkesmptan lg tgk cite ni..=(
minat kt rain..tomey2...

★Dakjaat™ ☆ said...

ini orang ha.. saya sangat confirm dia tengok body rain dan wajah rain yang mantop saja.. mana ada dia mau tengok cerita itu betul2.. kalau rain rambut pendek aaa, sure wawa xnak pandang punyeee i tell u.. bila rain rambut panjang dengan mata sepetnya.. ehem2.. apa lagi, wawa pun jatuh hati la .. for sure, wawa ni minat lelaki yang chinese look.. wakakakakakakaka! babai amoi~ lain kali wa latang comment lagi eh .. calobete.. :p

sasha* said...

hr tu i duk lama dpn cinema tak tau nk tgk cite apa yang.nk tgk 2012 sume kata tak best.huhu.best ke eh cite ni?

lily lotus said...

huhuhu..ganteng2 dehh!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

rain...badan dah ketul2 eh...
hehhehe cute

Shahrul Azry said...

eleh..

Rashid said...

dushhh dushhh!! eeeeeeeeeee.. bagusnya ulasan bergambar. hehe..

wawa, jangan sampai termimpi dah ek..

p/s - suka citer perang. tembak-tembak.. darah-darah..

Lifesaver said...

adik akak tgk cter ni 3x. 2x kat wayang 1x DVD...aissssssshhhh~

ChiLaBaey's said...

Tengok Khamis minggu lepas, mak aiii ganasnye cerita... Adik saya naik loya tekak tengok... Kurang minatlah cerita2 macam ni... sakit kepalo den... ;p

CikPuanMiera said...

alah alah alah.. nengok citer nye xseberapa.. tp sbb hero nye ensem tu yg layan kan? kahkahkah.. aku pon nengok citer neh totop mate.... ngeri seyh

acheed said...

ninja assasin mmg best...cool jek ninja2..xpuas tgk..nak tgk g..wee~

ChiLaBaey's said...

Alaaa si Rain ni kalau tak jadi artis kat Korea ni, kerja tukang kutip sampah kat perumahan jer tu.... Buat rambut sikit dan menari sikit dah terkantoi jadi artis... hehehe... Sorang pun tak kenal... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998