Monday, December 28, 2009

Muhamad Amar bin Mohd Amran

21hb Disember 2009.. Muhamad Amar, selamat dilahirkan di Hospital Ampang Puteri pada jam 12.55pm... =)Acu, selamat melahirkan baby boy.. Dijangka 26hb tapi baby tak sabo nak kuar dah.. N aii antara org yg paling happy tambah lagi adik saudara baruu.. =)Si abang, adam juga tak sabo menantikan adik dia ni happy gakk.. Jgn la sape2 sentuh adik dia ni ok.. tak pasal2 kena marah..
Sib baikk akk kooo buleh kan adamm. Kalau tak akk majukk kanggg?? =P
Adif pon seronok gak tapi biasa2 je tak macam adam..
huiii putih nyerrrrrr baby amarrr. ikut sape la erkk..??? Mueehehehhe! Ikot akk kot. =P
Sekarang dh ade 3 boy.. Adam, Adif & Amar.. bertambah2 pening la acuu.. lallalala!~!
Harini dah 7 hari dahh.. Lambat gilerr nk update.. Hehh!!

6 comments:

Lifesaver said...

comelnya

Drama Mama said...

ala cutenya baby! hah 3 boys, sure pening mak dia. hiks

UnGu VioLet said...

comeynyer baby.. tahniah!!!

momguess said...

comei nyer!!!!!

CikPuanMiera said...

somelnyeeeeeeeeeeeee.... baby :d

ChiLaBaey's said...

Tahniah pada Acu... Tambah lagi anak buah, jadi lepas ni bertambahlah duit raya tahun depan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998