Thursday, December 10, 2009

Jom heb0ohh jom!

Minggu lepas bwk adik-adik pi pesta jom heboh, memandangkan depa semua ngh cuti, bosan duk rumah jadi bwk la dorang jalan2.

Parking kereta kat station lrt ampang naik je tren, senang keje kan.
"Kak, adik pakai baju ni nmpk gemok takk.. nmpk perot adik tak??"

"Takde la.. ok je. Emcem je.. "

"Adik tau.. adik mmg emcem pon.."

Piirahhh!!

Aku mmg suke dia pakai gini, baju tak besar, tak gelebeh sgt. Nmpk dewasa sikit kan. Walaupon perut tu nmpk, saje taknak kasitau kang dia takmo pakai plak. hehehe! Dia kalau nak pakai apa2 akan minta pendapat aku.. =)

"Kak, kolar ni nak turunkan ke naik kan..??"

"Naik kan la br smarttttttt.."

Dia buat la rambut cam tomok yg sikat depan tu kan.. Memang aku tak suke la.. "Jgn buat rambut camni la dik.. tak elok.. gi buat pacak2.." =P
Sediakan payung sebelum hujan yerr.. Seperti tahun2 sebelumnya kitaorg pi jom heboh ni, mmg panas gila jadi bwk la payung siap2.. Model payung... =)
Cuaca yang agak panas membuatkan aku malas sgt nak jalan. Dengan ramai orang lagii.. Aku masuk dalam booth lady's choice ni sbb nk tumpang duduk sat, panas sgt kat luar nuu.. Ade game utk umo 7 hingga 12 tahun, paksa la adik join game tuu.. adik dengan terpaksanyer pergi gak, kakak2 dia mmg suke gini. Hahhaha! mane tau dpt hamper besar2 ke kan.. =PKalau korang perasan adik cam tunduk n bongkok je. Haha. Cover perot la tuh~
Tak nampak la dik oii.. =PTak sampai bape minit, ada plak game utk org dewasa.. Ada la 2 3 orang volunteer nak main, mmg tak ckup org.. Selamberr je staf lasy's choice soh aku main.. Uwaaaaaaaaaaaaaa!! takmo aku.. nak larik tak buleh adik dalam tu ngh join game dorang.

Adoiii.. si nyanyah plak paksa paksa aku soh join, katanya kalau aku tak gi sudah tentu dia kena, sbb tu tolak aku soh join gak.. Kuang asam ko nyah.. =PKat lady's choice tak ramai org so ini la tempat yg terbaik nk duduk. Hahha! Sekalii.. hambekk koo. kenal plak main game dorang.. Alahaii malu den.. =PYa Allahh.. time nak gelek tu maluu yerr.. merah2 muke aku ni tahan malu.. Mula2 tak ramai orang, pastu makin ramai plak.. waduhhh!

Masa ni perempuan mula dulu.. Pastu nanti lawan laki dan perempuan.. Cover peruttt cover peruttt.. Aku yg paling steadyy ok.. =PYang laki plak aku nk pecah perot gelak huh! Jahat giler gelakkan org.. hehe. Bukan ape perot masing2 tu satu, pastu mmg takde nak gelek pon, menatang bulat tu baikk je jatuh.. Lama giler nak tunggu sape yang menang kerana salah sorang dari mereka akan berlawan bersamaku.. hiks!=)
Cube teka sape menang?? Abang baju merah ni ke atau gadis baju ijoo nih?? =PSudah tentu aii la ullos.. Tgk pinggang laaaa beb, tak ke pinggang aii yang paling comel diatas tuu.. opsss! terpuji diri sendiri plak. ehhee!
Adik pon dpt gak kasi bekas roti ni. Jadi la dr tak dapat.. =PKoo ingat aku nk tunggu lama2 ke kat sane. Terus blahh la beb.. malu siott.. Makin ramai plak kt booth ladys choice tuu.. Dalam hati masa ngah buat tu "jangan la plak org kenal aku ada kat sini.." Hahahhaa..
Haritu ada kejadian yang tidak diingini berlaku pada ku.. Adoii asal la koooo keluar dengan byk nyer ketika ituuu.. heeeee!!


11 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak pernah pi pun jom heboh

hehehhehe

wah ramping nyer pinggang dier

ChiLaBaey's said...

Bagus juga tu, aktiviti melangsingkan pinggang... hehehe... gelek kak gelek.... ;p

UnGu VioLet said...

apelah agaknye kejadian yg tak diingini tue yer.. he3

Wawa_Nadwa said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

saje jln2 bwk adik.
hehhee.

alah kak.
tu kamera trick je tu.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

haaa..
tau takpe.
ewah gelek lagii..
=P

Wawa_Nadwa said...

UnGu VioLet :

hhahahhaa.
hanya daku dan adik2 saje yg tau.
maluuuuuuuu.
=P

lily lotus said...

phewittt! dah agak u lah menang..hiks

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kenapalah tidak kita ketemu di jomheboh itu kerna daku juga di situ...ekekeke =D

Shahrul Azry said...

dangdut abis..owh krim salam adik =P

Lifesaver said...

hehehe...goyang inul ke?

farish H said...

haha gigihnya wawa ni;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998