Monday, December 7, 2009

Jgn malu2 nak baling yerr..

Aii ni kan uoll bukan reti main boling sgt pon.. Main ni pun hanya sekadar hobi saje, bile org tgk aku kerap main boling konon nyer aku terer.. huiii terer la sgt kan.. heeeeeeeeee!!

Semua itu dusta semata-mata, kalau tgk aku baling pon nmpk nooo tak pandai main. Yang aku tau baling je bola itu dan make sure tak jatuh longkang, kira kalau jatuh tu nasib la.. =)

Kalau pi main dengan org yg lebih hebat, segann wooo.. Kalau tgk kaki aku pun dh salah.. hiks!

Ala.. klu tgk org yg terer pon, baling bagai nak rak pun ada gak jatuh longkang so buat2 je kita ni tau main sudaaa.. Jgn malu2 tuk baling yerrr! Org sebelah korang tu pon bukan pandai main sgt pon.. lallalalaa! =PBile tinggal 1 pin mmg agak susah sikit nak jatuh kan. Kira klu dpt jatuhkan tu hebat la tuuu.. Bile time penuh pin tu idok lerr bola tu nk ke tengah, bile tinggal 1 pin pandai plak ia p tengah erkk.. =PPi main dengan adik2 so buleh la belagakk sedikit ngn dorang ni.. haha! "Huiiiiyooo terer la kakak main.." Tak ke kembang bile adik2 ckp gituu, padahal... tett! =P
Sape menang?? Takyah ckp la.. maluu.. hahaa!
Adik cam biasa amek kesempatan kat kakak nyer "Sape menang belanje makan.." Alah kalau menang ke kalah ke aku tetap gak kena belanje dorang kan.. Nasib korang adik2.. =)


14 comments:

★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★ said...

heh! . tak pandai main ke? wakakakakakkakkaka! gelakkan dia lagi .. hahahahahahahhahha! ;p

Shahrul Azry said...

Eleh..

Lisa said...

wahhhhh!!! wawa bestnyer, nape tak ajak kak Lisa skali hehehe
lama dh tak membaling nih.. jom2 set time kita g main bowling hah, ada beran x wawa?

lily lotus said...

gaya dah ada sangat tu :D

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

ko eleh je pehal.

eleh!!!

Wawa_Nadwa said...

★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★:

hahaha,
kuang asam l0hh!
=P

Wawa_Nadwa said...

Lisa :

j0m jom jom!!
takde hal la.

tp klu bola wawa masuk longkang jgn gelak tau.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

lily lotus:

gaya mesti adoo kak.
tu org tgk tuh.
ahhahaha!
padahal ke longkang gak.
=P

atty's said...

kty lagi lah lama gilos tak main bowling

Lifesaver said...

style mesti lebih

ChiLaBaey's said...

Nak merajuklah.... main bowling tak ajak pun.... janji nak main lagi hari tu... huhuhuhu... ;(

Wawa_Nadwa said...

atty's :

j0m main nk kty??
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

ya betolll..
haha

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

bukan takmo ajak.
pakngah kan sibukk.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998