Tuesday, December 8, 2009

Halal ke tak erk??

Selalunya hari jumaat la hari yang kiteorang ni buleh pi makan kat luar opis. Kalau hari biasa mana nak sempat, tak penah plan pun nak makn tak mana masuk kete dah nk gerak baru decide nk makan kt ner.. heee!!

Jusco AU byk pilihan kalau nak makan.. Tapi kali ni try makan kat 'Boston'. Taktau camner buleh makan kat sini.. Hehhe! Atas keputusan bersama aku, zira, k. nurul n k.yanti..

Mula2 tu cam tak confident je makan sini sebab ada tulisan cina. Aku ni bile ada tulisan cina ni was-was sikit nak makan. Bleh tanya pelayan itu "Sini HALAL tak??" Hahahhaha. Sudah tentu halal, ada tanda halal pun dalam kedai tuu.. =)Pening nak pilih makan ape.. Byk menu ala-ala cina gitu.. Dorang semua ni terperdaya pada gamba sajerrrrr.. hahaha!Pilih menu je berjam.. hehehhe!Tgk2 dulu yerr.. Nyummy!!
Kak nurul makan yang nii..
Pilihan K.Yanti Hajar a.k.a Tiha.. Pilihan Kazira..
Pilihan aku.. nama menu punya la pelik tapi tgk cam nasik goreng cina je. Hahhaha!

Masa ni kan, aku tanye la kakak2 aii tu "kak, ni daging ape kak??" Pi la suap rasa sorang sikit daging tu kan.. Ada yang kata ayam, ada yang kata daging.. Heee!! Bismillahirahmanirahimm.. Jemput makan semua.. =)

Buleh tahan gak makanan kat sini, not bad!
Cam biasa agak susah utk mengambil gambo k.nurul.. walaupon telah dipaksa oleh kak yanti totappp susah..
Tak kisah la tutup muke pun tutup la.. Janji dapat amek gambo dia. hahaha! Mata dia jeling takde sape buleh lawan.. =PTgk kak yanti.. aku bukak kamera tau je dia memberikan senyuman yang TERBAIK wookk!
Kazira senyum lebar seperti senyum terpaksa. AKu tak paksa ekk. Dia yang senyum gitu.. Heee!
Pasni korang kita makan steamboat plak nak?? Pastu try leo's pastu try black canyon pastu try la semua2 yang ada kat jusco tu.. hahaha!

15 comments:

Shahrul Azry said...

ada daging babi la tu =P

ChiLaBaey's said...

Saya suka menu yang pertama tu.... sedap.... bila nak keluar makan ni...??? :)

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

haha.
siot je huh!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

buleh aje.
bile2 deal saje dimana pasti time dpt gaji.
gegeggege!

ChiLaBaey's said...

Ok... makan2 sambil main bowling yer... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

wokehh!
=)

Lifesaver said...

nmpk mcm pelik je gmbr mknn tu

Cik Wanie said...

wah wah wah,
sedapnyer dia mkn,
nanti wawa blh banje akk kan,

ish dah lama giler x jumpa kan,
last jumpa masa birthday party akk kan,
kira2 6 bulan kan,
rindooooo

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

hehehe.
tp rasa dia besttt.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

akk dh lama tak turun KL..
mai la turun rindoo laa.
hehee
mentang2 la sedang bunga2 cinta bersama mista hafis lupe kite disini yeerr.
=P

ku tak sempurna said...

aku suka jusco au...

tmpt selesa.. tak serabut ngan org sgt.. dan yg paling penting...
.
.
..


byk tmpt nak makan...

hahaha...
tu yg debab :P



aku belum cuba boston lagi... betul ke halal weiyhh??

ss_009 said...

i follow

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

yup!
kat situ ckp je nk makan ape..
semua adoo.
yeke?
=P

insyaAllah..
halal kot.
hehee!

Wawa_Nadwa said...

ss_009:

thanks!
=)

neezareef said...

akak pn penah mkn gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998