Tuesday, December 1, 2009

Careless!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagii tadi dah la lambat pi keje pastu plak carik kunci kete tak jumpe.. Aiyooooooooooooo saje je menguji kesabaran ku ini..

Semua orang aku kejut bangun pagi tadi carik kunci kete aku. Hahhahah!

Bilik yg dah macam kapal karam tu lagi serabut bile dh tak jumpe2 kunci kete. Bile dh lambat tu baru la teringat kunci spare. Guna je kunci spare, sampai2 je kat kete tekan alarm tak bunyii.. Apahal plak kete nihh??

Buka2 je pintu kete..

OMG!

kunci kete dalam kete tuuuuuuuuuuuuuuuu.. Biarkan dari semalam lagii..

Adoiyaiiiii.. camne la bleh jadi gini wawa oiii..
Camne leh tinggal plak kunci dalam kete tuuu..
aihh sib baik la tak di bawak lari orang..

Ni semua salah sape??? Salah sape?? Nak salahkan sape lagi kalau bukan diri sendiri nii.. Nape la lalaiii sgttttttttttt.. Pikir tu kemana ntah.. marah kt diri sendiri.. Heee!!

=P

Kalau abah tau ni mesti kena marahh nii.. harap2 la adik2 tak report kat abah.. huii tatott nyerrrrrr nak balik kang!! (T_T)

2 comments:

♥ QaseH ♥ said...

ish wawa memang angat creless taw,,,

len kali jgn wat g,,,taw

pk marka kot tu la berangan lebey ni hehehehe

law wak larik d org hah,,,sapo potih mato???

Lifesaver said...

lain kali hati2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998