Wednesday, December 23, 2009

Birthday Party!!

Happy Birthday Fareez!!!Besoo seyh kek dia ni.. Sekali ngn makcik dia bertunang.. =)Ni haa bapak fareez.. Anak buah dia yg sorang ni berkepittt je dengan pakcik aku ni haa.. Padahal mak pak dia ade je, tak heran pon dia.. =)Kening sepesen je. Tak reti nk senyum plak tuu.. Aihh! Pakcik pakcik sapo la ni.. Hehehhe! Dorang mmg muka serius je ok tapi kelakar gilerr.. Suke wat lawakk dan aku ketawa je memanjang.. =PPeace!!~
Mama n makyang.. =)Adam sejak nak dapat adik ni kenakalan dia dh kurang sikit.. Mungkin juga sebab ada game ni, ralat main game je.. Mak tak suke bergambo cam anak-anak dan cucu-cucu dia.. Ni pun konon nk amek gambo acu.. heheh! Kena snap senyap2.. =PLawak huh gambo ni.. Sampai kat belakang tu dh tak nampak ape dah.. aiyoooo! =PAdam & Adif!Fatihah & Aisyah!Masa mama sarung tudung ni, aku n nyanyah puji la.. "Maaaaa!! Cantekkkk nyerrrrrrr..." Terus sarung dh tak reti nk bukak2 ok.. Heeee!Acu tunggu masa je.. Jalan pun alahaii kesian je tgk.. Tapi bile makan tu semangat aku tgk.. hahahha! Org belum start lagi dia dh pergi dulu serbu makanan.. heeee! Takpe2 kiteorg paham.. =PBirthday party ni buat kat padang.. BUdak2 pun bleh lari sana sini.. takde la panas sgt! Siap ada bunga api lagii.. Pakcik kata bunga api tu je dh rm 400 lebih kot.. ish ish ish.. bg kat akk pi shopping pun bagus.. Heh!################################################################

Happy Birthday Makk & Ijaiiii..!!
Ni semua ijaiii yg sponsorrr. Saje belanje anak-anak buah makan.. Yang kfc tu semua carik drumstik je, yg bhgian dada semua tak amek.. Hahhaa.. yola byk isi tak dapp! =)
Tempek gambo kiteorg je la sbb tak byk amek gambo pon.. Byk gambo sensored so tidak bisa di tempek dalam nih.. huhuhu! Buat kat umah jadi semua pakai baju pon paham2 je la... hiks!
Sy mau balik kg esok.. Sepupu yang sepatutnya kawen tak jadi.. Balik jugak pon sebab tanda beri sokongan pada family dan walaupon kenduri kawen tu tak jadi, ada adik sedara akan tunang..

Korang paham2 je la mesti ada laa soalan-soalan cepumas yang akan ditanye kepada ku. Adoii nyaaampah gilerr soalan ituu??? Kena siap2 jawapan nii sbb dh tau kan dorang akn tanye ape.. ahahhaha!!

ape nak jwb erkk?? Tulun tulun.. Help me help me!! heee.. =P

12 comments:

sasha* said...

i dh lama tak rs potong kek yang haha.last pn masa kecik.skrg dh besar beli yg 1 slice je :P

★ Nu♥ℜul ★ said...

happy belated birthday tok dorang semua.

moning sys wawa.hve a nice day :)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wawa..besar tul kek dia...hehehe
jeles tgk adik wawa yg pompuan tu laaa...pandai tul dia pakai selendang..

suruh dia ajar bleh tak..hehehe

momguess said...

wa...
berat dh brp kg skg???
hahahha
asyik mkn jer kan

Lifesaver said...

jawab je...besar giler kek...

nURmALa mAZLan said...

mak aiii..
kek yg 1st tu bapak besar kan

farish H said...

besnya bday party!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

MAK AIH! Besornya kek dia! Multiple celebration gamaknyer ye wa...ekekeke =D

★Dakjaat™ ☆ said...

bila wawa nak bagi kek kat dakjaat nei .. ;P hoho! si tembam ..

Rara said...

npk sdap je kek tuhh..hehe :D

lily lotus said...

bestnya kek marathon gitu...

Uruchimaru @ kf said...

hye kamu cik wawa nadwa..erkk !

sorry lame xke mari !

btw i will come back hop eu be happy frenz !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998