Monday, November 16, 2009

Studio Cafe - Zahid AF2

Nak gak boh nama zahid af2 kan.. Layann aje laa.. =P

Bak kata pepatah rezeki jangan dit0lak, maut jangan dicarik, jodoh tak datang sendiri.. Wahh tertibe menambah plak kann.. Hari tu kan, ada seorang hamba Allah ni yang sgt pemurah ingin belanja kiteorang makan.. Katenya dapat bonus.. Yela tul, den cayoo.. Hee.. Alhamdulilahhh rezekii..

Mula2 plan nak makan kt Cheng Hooo restorant amy search tuu, udah sampai tutup la plak. Hari jumaat buka pada 5.00 ptg sampai ke 11.00 malam yerr.. Ada paham...

Aiyooo br nak rasa makan kt sana kan, tutup la plak, melepas sudaaaa..

Disebabkan Studio Cafe ni dekat dengan cheng hoo soo org yang nak belanje itu mengambil keputusan makan di sini sajorrr.. Tak penah lagi makan sini, first time nih..

Masuk2 je agak terpegun dengan deco didalam cafe ini.. sgt menarik, lain dari yang lain. Yang ujung ade plak stage kecil disitu.. Mungkin ada artis buat show kot malam minggu. Agaknye la, tak tanya la plak.Sebenarnye nak tunjuk stage tu tau, yang berbaju biru itu hanya model tambahan.. =)
Di dinding terdapat gambo yang besoo sgt menarikk.. Opcoz gambo gelpren dia adooo.. =)
Seperti sedia maklum aii ni kan tekak melayuu.. Makanan western agak kurang, tapii chic chop disini mmg S0dappp.. Aku makan sampaii licinn okk.. Taktau la alasan sedap ke atau sbb terlalu lapooo.. Mushro0m sauce pun mabelesss.. Kira korang patut cube.. =PFish n chip tu dihidangkan dengan pinggan yang agak besooo.. Dan ada 2 ketuii ikan disituu.. Tapiiii air agak kurenggggggggggg ckitt l0h. Tak kawww!! tawar gebehh.. hiks!! Milo ais juga menjadi pujaan hatikuuu.. Yelah org nak belanje kan pastu teragak2 nk order air, air pon dh mahal.. aihhh.. =P
Cincau+ sirap+ bandung = ??
Kazira.. Tenung bleh tembus meja.. =PKak Ani & Fiza lagiii.. =)Zira & Fiza lagi lagii dan lagiii.. =)
Dorang tu konon nak senyum cam aku, senyum cam ala-ala susah nk nmpk gigi gitu. ahhaha! Comel ape kan..
Kak Yanti..
m a k a n!!~
Fiza, zira, kak yanti, kak yasmin, kak nurul, wawa, & Kak ani.. Makan tengahari sponsor oleh?? tettt.. Nak mention ke? takot tuan badan marah.. hee!! =PWajah ku terpancar sinar?? sinar ape ek.. muehehehhehe!Ehem ehem.. =)
Nak balik sempat posing jap.. tu pun paksa zira amek.. lalalallaa..Zira senyum.. Comel je!
Kak nurul agak susah utk bergamboo.. Kalau aku snap gambo dia lagii, agaknya kang kena tampoo.. =P
Psst pstt sorry gambo tak ikut turutan.. Malashhh tertibe.. hiks! =P

Gambo lain nnti aku upload kat fb0ok k.. Chaw Chin Chiiii..

4 comments:

lily lotus said...

bertuah dapat makan free ni..hehe

Lifesaver said...

mcm menarik...kat ne tu?

atty's said...

beshnya..org banje..makan free..air katira ke apa tuh .cam shedap ..

farish H said...

wah nmpk sdap.wajib g ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998