Tuesday, November 24, 2009

Senario The Movie

Biasa la adik aku sorang nii. Selagi aku tak bwk dia pi tgk wayang cite senario the movie yg baru tu, selagi tu dia d0k memekak-mekak kt tepi telinga ni ajak tgk wayang..

Ok sabtu ahad pon cam takde program pape, gi la tgk. Tgk kat galaxy ampang sudaa.. takyah pi jauh2. =)

Sekarang ni nak masuk panggung tu dorang check kalau ada org bwk masuk makanan dari luar. Dah siap ada kotak besar depan tu tuk boh makanan yg beli dari luarrr.. Ramai yg la makcik2 bwk bekalan dari umah kot terpaksa meninggalkan makanan mereka dalam kotak itu.. isk isk isk shiann.. Bwk ape tu macikk..?? =P


Aku ni ada la beli rotiii, kelam kabut simpan dalam hbeg. Sib baik hbeg besoo bleh sumbat makanan. lallalallaa!Ok nak komen cam biasa la kan.. Adik cakap beshhh.. Bagi aku plak bosannn.. Heeee!!1. Lebih byk larik larik dalam hutan ituuu, tau la kena kejar tapiii larikkk sesajorr,dialog sikit aje.
2. Marsha n mazlan ashik gadooo memanjang, kdng2 tak paham dorang ckp ape.
3. Si azlee, wahid dan mazlan tu punya la excited gilerr nak pi holiday. Terlebih excited la plak..
4. Jalan cite yang agak membosankan BAGI AKU LA.. =)

Pi la tgkk ramai2, kalau nk tau bosan ke beshh ekk..
Aku tau dah ape korang nak komen. "Biasa la cite melayu.." kan kan kann..

7 comments:

atty's said...

itu yg malas nak tgk tuh..
aritu baca review pasal papadom..
ye ye oo je ..ingat filem melayu terbaik alaf ini ..sekali pegi ..tang mana besh nya ..huhuhuuhh ..trauma rasanya ..

lily lotus said...

dah agak dah..hehe

Lifesaver said...

layankan je la adik tu

farish H said...

da llme r xlepak galaxy ampang ehhee

Rashid said...

hehe.. sekadar tengok iklan promosi kat tv je.. tak tergerak le hati nak tengok. cuma teringat dialog..." eeee pegang tangan i.. abis air sembahyang.. "

wawa.. lama tak peace V ngan wawa..

Ijan said...

kne tgk ni.nk tau gk bosan x.hihihi

jom exchange link=)
http://blogijan.blogspot.com/

nURmALa mAZLan said...

akak dah agak dah...
mesti bosan..paling tidak denagr diorg je jerit pekik tu..atau pon dengar mazlan ngan mel kelate tu punya slang..tu je la kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998