Thursday, November 19, 2009

Otw ke JB..

Sekarang ni daku dalam perjalanan ke johor bahru. Terasa berat hati sbb pelbagai masalah timbul dengan takde transport, masalah penginapan membuatkan sgt malasshhh nk pi sana. Kalau takmo pi, ni adalah tugasan rasmi universiti, nak tak nak mmg kena piiiiii gakk...

Ni pun wat muke tak malu tumpang orang, lant0k la janji sampai. Nak balik lagi satu hal ni taktau nk balik naik ape.. Siapa la yg baik hati mahu tumpangkan daku ekk?? =P

Yerrr, aku kena pegang tanggungjawab itu. Cume aku berdebar-debar, walaupon dah ada pengalaman jadi pengumum nama graduat tapi takuttt tol dengan penyakit 'tersasull' ni. Mmg tak dapat dielakkan.. hiks!!

Gambo kat bwh ni takde kena mengena pon saje je nak tepekk.. Kekekkee! Ada org kata mata aiii cam mata kucing.. Isk3 memandaii je..!! Meeeeiioowww.. =P

Amaran! Sila jgn tenung mata ni lama2.. kang malam takleh tdo teringatkan aku, den tatauuu.. Hahhahha!!

Korang!!! Open table malam s0k menyambut kedatangan ku disana. heeeeeeee!!~

11 comments:

sasha* said...

u jd pengumum graduan event apa yang?good luck jgn neves neves haha

eQbalzack said...

semoga selamat pergi dan balik...

rindu lorr kat UTM skudai...teringat masa belajar kat sana dulu...notty sgt!

p/s: wawa...ada org kata mata iii mcm datuk K...hehe

zlan said...

saya blh tlg anto kan..tapi kat bus stop la...

momguess said...

take cre laling

atty's said...

JAGA DIRI WA..

lily lotus said...

all the best for the task dear ;)

sasha* said...

u patut baca entry sy psl penjawat awam wa haha

nesloais said...

eh kata xjadi pegi?

neezareef said...

jb mane tu wawa..

Lifesaver said...

good luck!jgn tersasul ye

ChiLaBaey's said...

Apasal ada tapak kaki dalam gambar tu... hehehe.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998