Monday, November 23, 2009

Laksa Shack..

Laksa Shack.. Pernah cube d0k??Aku adalah sgt minat gile babaii laksa penang ok.. Ske gilerrrr2. Tapi tak penah lagi try makan kat laksa shack nih.. Tgk cam menarikkk.. nyummyy! Tapi rasanya biasa2 aje, tidak menepati citarasa ku nih.. Tak serasi dengan tekak, tapi bleh la makan..

Sayur yang agak byk, kuah yg cair, byk gilosss isi ikan yang aku penat nak kunyahh dan takde telurr.. Hiks!

Sedap lagi laksa kat pasar malam taman dagang kt ampang tuu.. Huii pakcik tu mmg org utara, laksa dia pon perghhhh sedapp.. Aku bleh hirupp kuah tu smpai licin okk.. Nmpk tak betapa sedapp tuu.. Heeeeeeee!!

Pakcik tu pon dh kenal aku nih "pakcik, laksa dua.. Cam biasa takmo ulam2 takmo sayur2 ok, teloQ wajib.." Kalau takde tel0q cam tak lengkap je laksa tu yerr..=PPi dengan k.nurul.. Biasa la akok nurul ni kan agak susah utk bergamboo.. Tapi aii sgt degil ok nk gak amek gambo dia.. Kekkekeke!

Cubaan 1..
Tgk mata tuu.. cam shauqinaa je, anak dara kak nurul.. Hehhehehe!Cubaan dua..
"Waaaaaaaa.. jgn la waaa.. akk tamoo.." =PCubaan tigaa..
Yeahhh! Akhirnya posing gak utk akuu.. Lallalalla! Camni la akok sayerrrr.. =)
Dalam hati tu mesti hanginnn je.. hiks! Saboo ekk kak..
Katerrr nyerr bloggerr harusss la bergambo kan. Sape yang kuar dengan aii jgn la marah yer kalau aku nk amek gambo korangg.. =)

Mmg kamera 'pink' ni sentiasa adoo dlm hbeg. Usung kehulu ke hili tanpa jemu.. Aktiviti harian ku tak lengkap tanpa kamera.. wahh gituu..!! =P

nk harapkan kamera hp.. hampehh! gambo tak cantekk..

10 comments:

sasha* said...

haha i agak serik mkn laksa penang kt tempat2 cmni termasuk foodcourt2 kt shopping complex mcm klcc ke apa.sebab laksa tak sedap langusng.dhla guna sardin yakss memang tak boleh blah.laksa mak buat gak terbaik :P

Lifesaver said...

aah la..kuah cair..kalo kat kedah..perghhh!terangkat

zamdotcom said...

Laksa shack the best ^^ sedap gak layan laksa kat situ..dan paling suka sekali asam laksa..

p/s: balik kg mkn laksa teluk kechai

ChiLaBaey's said...

Betul laksa kat pasar malam lagi sedap.... boleh makan 2 bungkus seorang kan.... hehehe.... :p Bila nak belanja ni...??? Kita ooo som dulu....

Wawa_Nadwa said...

sasha* :

ya betoiiiiiiiiiii..
mmg la.
jgn la mkn kt tmpt gitu laksa tak dapp.
hahhahha!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

a'ah klu kt utara nuuu..
kuah pekattt..
perghhh!!
terangatttt idongg aihh,
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

owh suke ekk.
tekak org lain2 kan.
mungkin ada org suke yg laksa nih..
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehe.
yelaaa..
buleh mkn 2 bungkus sorang..
pastu agak murah dah berbaloii-baloiii.
=P

takat laksa pasar malam ok je..
takyah oo som..
wawa belanje..
hehhehe!

atty's said...

adui wa..buek den tingin makan laksa jo hah ..huhuuh nak laksa gak .

farish H said...

cm cair ja hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998