Wednesday, November 25, 2009

Kar0k-Okey @ Wangsa Walk

Wwoooohuuuuuu!! Dah lama gile tak pi karok.. Bile ada orang ajak aku ON aje tanpa sebarang bantahan lagi paksaan, lagi2 nak cube tempat baru kat wangsa walk tu kan.. Minggu lepas aku agak sibuk, tension n dengan ade masalah kat tempat keje kan.. Apoo laeiii pi la terjah sana utk lepaskan geramm.. lallalaa..

Ok2.. Aku pi bersama budak-budak opis.. Jannah, Baie & our bodyguard, azri.. =P

Baie, dia yg plan semua ni sebenarnye..
"kak wawa tempat baru tu bestttttttttt. sound system pun besttt.. lagu pon bykk baruuu.." Bile dh dgr cam gitu tak ke koo berkobar2 nak pi kan.. Hehhee..!

Comel je dak ni.. Kecikk org nyerr.. Dia ni amek gambo byk pejam l0h, pastu dahhh kurang gambo dia. Heee.. alahaii dik nonn.. =)
Jannah.. Dia kalau nyanyi suke berdiri dan suke ketawa cam aku gakk.. Sikit2 ketawa sikit2 ketawa.. Ok ade geng!! Hehehhehehe!Azri, bodyguard kami malam ituu.. Letih la kalau ajak berduet, semua lagu tak tauu. Hahhahaha!! Pastu nyanyi lagu tak penah nak abes, pastu stop.. Lagu lain plak.. =P
Dah excited nak menyanyi tekak ni sakit plak, sore plak cam nak tak nak kuar, rasa cam keringggg je tekak nih.. Potong stim btoii la org dh excited nak tunjuk bakat tapi sakit tekak plak. Heee..!! Takde mo0d huh mau nyanyi.. Malam ini aku jeles tgk budak2 itu menyumbangkan byk lagu dan aku??? hanya beberapa lagu je.. owhh mencikk!! hiks..Baie yang merasmikan dulu.. Lagu ape ntah. Lupee.. Dak kecik ni kelakoo tau, semua lagu dia try.. Yang tak tahan lagu 'aku anak singkong' tu dia nyanyi jgk ok.. Sporting giler budak2 nih.. Akk suke dik!! Pasni kita pi lagi ok.. =P
Azri pemuda yg amat pemalu, agak susah nak amek gambo dia ok.. Dok sorok2.. Dia ni sama cam kak nurul. Hahhahah! Kemain susah mau mintak ijin dia nk tempek dalam blog.. aihhh!! Shusyahhh nyerr..
Nyanyi lagu rossa - wanita yg terpilih, fauziah latiff - teratai layu di tasik madu, Ella - Dua insan bercinta, Shida - Secangkir manu merah (duet dgn baie), Aisyah - syurga di bwh telapak kaki ibu (lagu ni permintaan baie dan jannah.. hehehhee).. Tu je kot lagu aku nyanyi.. yg lain back up jannah je.. =P
Nyanyi lagu syurga di bwh telapak kaki ibu tu separuh je, tak smpai nk nyanyi lagu tu agak tinggi. Sore dah elekk.. Azri tolong sambung kan.. Sila lihat wajah budak2 tu je.. Baie cam nak nangis je. hehehhe!
Kelam kabut aku lari nk nih yerr.. =)Ok cun!! bulehh laa.. =)Jannah, Baie n AKAK wawa.. Heee!! Pasni plan ngn budak2 ni nak pi mandi sungaiii plakk. Yeeehaaa!! Korangg.. akk bwk gi bukit belacan je buleh d0k?? nk tau bukit belacan tu gimana klik entry bukit belacan 1, bukit belacan 2, bukit belacan 3.. hiks! =)
Yey yeyy! s0k aku dh mula cuti.. padahal bukan balik kg pun.. hehhee.. yela mesti nak tulun mama masakk.. yola sgt tu.. kekekke!

Selamat Hari Raya Aidiladha!!
=P


6 comments:

Lifesaver said...

mmg best berpoya2

nURmALa mAZLan said...

best x karok sini dik..baru buka ni..x try lagi..rate dia macam mana..ha..ko tgk caner akak tanya

faqiha said...

slmt hr rayeee :DD

Hisham said...

salam terjah...nice blog n N3...
slamt ari raye qurban..tk cre
syoknyer karoake...

mkhafiz said...

pawagam kt Wgsa walk dh buka k?

farish H said...

windo gak nk karok ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998