Wednesday, November 4, 2009

I Love You WAWA..

"I Love You WAWA"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Eeiiiii buang terbiat ke dak ni tertibe je YM aku "I Love You WAWA". Aihhh naik rimas aku. Bukan ape tiap kali aku online YM ye dia dlu yg tegur aku. Cam pantang aku online dia ada je dia nak borak, padahal takde ape sgt nk diborakkan pon. Hahhaa. Fbook pun gitu, taktau nak sorok kat mane dah. Sampai dah fobia nak online YM selalu InV je, tu budak2 ingat aku dh lama tak online YM.

Selalu gak dia sms, tanya tu tanya ini. Taktau mane dia dapat no tepon aku. Rasanya soalan yg dia tanya tu tak munasabah.. "ko ada no en md noor tak?? ko tau tak jalan ni kat ner?? dgr kate kt opis ko ada bla bla bla blaa.. Weh wa, bagus solat subuh.. Aku nk balik kelantan nak itut??". Tapi jarang la aku reply sbb rasa tak penting. Dia ada hari2 tertentu je dia sms. Mungkin bosan kot takde awek nak ber'sms'.. Hehehhe!

Budak itu aku kenal.. Kenall sgt!! Kadang2 buat kite rimas sgt.. Naik nyampah pon ade, dah nk mula benci dah ni. Tapi org kate jgn benci nanti bertukar sayang. Eeiiyakk. takmo.. Hahhaha! Sooooo bersabo je la selagi buleh saboo.. Agaknye lama-lama tu dia bosan la tu kot.. hrp2 la.

Dia bukan nk ngorat atau ayat aku pon. Rasanya dia nk berkawan aje, tak kisah la nak berkawan pon aku pun OK je. Tapi taktau nape aku tak selesa diganggu sebegitu rupa. Dah la wehhh.. Aku penat la nk layan engkoo..

Dia s0h aii sokong bola team kelantan nanti..
Aloo sorry la tak layan la bola. =P

Go go go nogori s0mbilan.. Aii minat pemain si kembar itu je.. hiks!

16 comments:

seven said...

siapa wawa...bobok ke?

momguess said...

i luv u 2 lah wawa!!!!

Lifesaver said...

uiks!gerangan siapakah..menakutkan

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mula2 mencik...lama-kelamaan lebiu porebeh bebeh...canew? habislah ko wa...kehkehkeh =P

Wawa_Nadwa said...

seven :

hahaha.
no komen.
=P

nURmALa mAZLan said...

akak rasa dia dapat no fon ko dari fb la dik...
sebab akak pon ada gak kena physco ngan mamat serupa itu..
tension

Wawa_Nadwa said...

momguess :

i luv you 2 3 4 5 6 7 8 9 10..
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

ada la budak itu kak.
sgt merimaskan la.
aihh!

Wawa_Nadwa said...
This comment has been removed by the author.
Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

aiyooo..
tak0t nyerr.
hahahhaa.
report je pak polis.
=P

farish H said...

jejeeng haha

Rashid said...

Tule ramai peminat sangat wawa. Tapikan kata-kata sebegitu kira okey lagi. Jangan ada yang tunjukkan sesuatu yang tak baik dah..

Pernah terkesima / terdiam ngan ym.. so tak berapa nak layan dah ym kecuali yang confirm kenal & gerak hati yang menyatakan orang itu baik dan boleh dibawa borak .. hehe

Lionel Azry said...

owh jual mahal ya? =P

luth textile said...

orang popular, silap2 nak kua pon kena menyamar hape? hihihi..

salam ziarah!

labizzwkshop said...

kalau jodoh xkemana..hahahahh!!!!

Nem0 o0h Nem0 said...

org tu mmg mint ko kut wawa..tu yg tak abis2 gangu hidup ko..
takpe,de jodoh tak kemana..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998