Thursday, November 5, 2009

Cafe World..

Sekarang aku mula berjinak-jinak menceburi bidang perniagaan makanan plak. Masih dalam peringkat permulaan.. Sudah tentu chef adalah aku. Dan aku telah melantik pembantu ku/waiter adalah Incik Mazlan, yang sungguh rajin bekerja. Hahaha! (tp cepat penat n mengah la ekk. hee!)

Sape2 yang berminat utk bekerja bersama sy buleh la menghantar resume yerr.. (+_+)

Tapi sejak main cafe world ni pc ashik hang je la.. asal erkk?? korang punya hang tak?? atau pc aku je?? ke game ni memang tak serasi ngn aku?? =P
Bile hari-hari ngadap farmville ni terasa bosan la plak.. Mentang2 dah kayoo kan, so dah malas nak berkebun dah. Heee!!

Leceh la.. Duit byk tapii dh taktau nk buat ape dah dengan duit sebanyak itu. Nak dermakan tak buleh, nak menyopinggg dah taktau nk nyoping ape.. hiks!
Kali ni dah jadi chef yang berjaya plak.. =P

21 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

smpi la ni aku tak gheti semua games kt fb tuh...kekeke =D

ikiqzana said...

sama la gan laptop akk ni.. selalu je hang... malas dh nk main. tmbh2 lg berkebun tu.

restoren tu plak pun baru mula.. tapi malas.. kekadang tenet slow..

mai a.k.a ibu leya said...

hi wawa..
xtau la kalo wawa pasan ke idak..
tgh2 blogwalking, somebody telah copy wawa punyer n3 about n3 'ni la keje org gomen'.. sjibik cam n3 wawa..

cube tgok kt link nie..

http://qasehvda.blogspot.com/2009/10/ni-la-keje-orang-gomen.html

sukati mak pak dia dok copycat org lain punye n3..hampeh tol org tu mniru hasil org lain.. geram tol!! ishhh...

Hisham said...

hye salam jengah...pndai msk ek...kite tkr link k..

nahmy said...

bestnyerr bila duit byk kan? tpkan...mkn tetap paling byk pun 2 pinggan je...alahai.

Syam Komeng said...

hehe...saya pun baru start main cafe ni... :p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kita dah jadi jiran ker dik kat cafe world? hehhehe

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahhaa.
try la main satu nuar.
=P

Wawa_Nadwa said...

ikiqzana :

ala kak. tak mencabar la game tu semua. saje je main ske2.
buat pc hang je.
=P

Wawa_Nadwa said...

mai a.k.a ibu leya :

maceh kak.
wawa dh terjah dh blog itu.
=P

Wawa_Nadwa said...

Hisham :

ok.
thanks.
=P

Wawa_Nadwa said...

nahmy :

hahhaa.
tu la pasal.
takpe2..
skit2 lama2 jadi bukit.

Wawa_Nadwa said...

Syam Komeng :'

selamat bermain.
haha.
=P

Wawa_Nadwa said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

rase nyer belum la kak.
meh jadi jiran sy meh,
=P

Lifesaver said...

slmt menjadi chef terkenal

neezareef said...

wawa, akak add fb wawa nnti jd jiran akak kt cafe taw..hehehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

add saya dalam cafe world...

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

maceh!!
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

okeh nnti wawa add.
tp wawa tak bape reti sgt tau.
=P

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana :

ok. nnti wawa carik.
=P

nesloais said...

awak main le Restaurant City pulak.. lg best.. nnt sy invite awk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998