Tuesday, October 6, 2009

SengaL!! Lama gilerr..

Masih cerita pasal raya. Wakakkaka.. Gile sekarang dah raya ke 16, cerita raya ke 3 tak abes2 lagi. Heeeee!! Bukan ape tak dan nak update byk2 teruss. Memandangkan keje harus diutamakan so blog ni lambat la sikit update. =P

Bile ko dah balik ke kampung, memang tiada hiburan disana seperti shopping complex ke boling center ke panggung wayang ke dan sebagainya. Soooo dengan ini kami sudah mula bosan.

Raya ke 3 dirumah acik plak, menu nasik lauk aje.. Pas makan masing2 dah tak senang duduk.. Bukan ape pasni dah takde pape program dah. Bosannnnnnnnnnnnnn.. Nak je ajak "J0m balik KL j0m.." teeheee..=)Ni kebosanan terlampau dah ni.. =)
Ade gak gambo aku lompatt tapi cam tak lompat je. Nampak sgt aku berat. Ahaks!Tgh hari buta d0k bergambo. =)Terserlah kependekan aku. Haha! Owh pembetulan fifi tu yang tinggi sgt. =)Kami dua-dua KAKAK. Bile kat kampung, mama panggil..
"Kakakkkkk!!!" Dua-dua nyahut.. Yerrrr!!!! Hiks!Ishh.. comot nyerr. Anak sape nehh!!
Puteri, senyum laa.. Plzzzzz.. =PMacam kembar plak dorang ni.. =)Owh ni semua adik-adik ku.. Sepupu sebaya semua sudah berumahtangga, dorang semua d0k berkepit aje dengan aku. Terase la cam mude lagik. hee!~Rumah belakang tu rumah kosong yer. Mase dah syi0k amek gambo baru perasan rumah tersebut, berdesuppp masuk rumah. Hahha!
Mase semua nak balik rumah t0k , dengan gataii mulut ni tanye bdk2 ni.. "kat sini takde boling ke?? wayang ke?? pusat kar0key ke??" "Adeeee.. tapi jauh sikit la kak.. Jom nak.. Kat penang.." Byk korang la jauh tol. Semata-mata nak main boling, nk tgk wayang kena pi penang nuuu.. =)Akhirnye aku mampu bwk dorang kat pekan je. Tu pun sib baik ade pusat karokey. Bukan main happy lagi yer, dorang pun same gak bosan giloss. Heee!~Mula ingat bujang2 je nak join. Sekali mak budak pun ik0t. Masing2 dah buat muke je. Tapi bile maktam kate nak belanje. Wokeyy aje. Selamat duit hakuu.. Hehhehe!
Semangat semua nyanyi, bayo 2 Jam. Nyanyi la engkoo smpai lebam.Aku rase si iwan ni minat lagu spin la. HHaha! Bile dia pilih lagu siti nordiana n spin tu buleh ajak aku nyanyi. Ishh tak bape minat la lagu tu. Hhahhaha! tapi disebabkan dah takde lagu nk nyanyi dah, layan aje laaa.. =)Lepas 2 jam tu, mama n maktam balik dulu. Buleh maktam tambah lagi 1 jam. Menangis engko nak abes kan. Smpai dah taktau nak nyanyi lagu ape. Hiks!Nyanyi satu lagi pastu skip lagu lain.. Tukar tukar tukar je. Nyanyi separuh tukar lagu lain plak. Hehhee! Ingat nk berseronok, lasttt bosan gak. Yela lama giler dalam tuu..
Kesian.. Sampai sengal budak 2 org ini. hahha!
Mane taknye 3Jam kooo dalam tuuu... Gilooo. Sib baik org belanje, kalau idak takde la lama gini. =P
Amboii entry "Kejadian itu" tu aku belum cite pape korang dah tak0t. Relaks la, tu baru mukadimah je. Hehehhe! Sabo sabo bagi laluan entry lain dulu..




4 comments:

Lifesaver said...

aik??sempat lagi berkaraoke??

lily lotus said...

u nampak tak ape i nampak kat rumah kosong tu..hihi

farish H said...

wah siap karok lge meriahh!

Rashid said...

Meriah gitu. keluarga yang bahagia & sporting abis.

Suka tengok gambar lompat tu. hehe..berat sangat. tu le.. pssttt berat apa ek wawa. dushh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998