Wednesday, October 28, 2009

Ni la keje org gomen..

Aku kadang2 sakit hati, bengang bile ada sesetengah pihak d0k perli memerli aku.. Katanya "Main fcbo0k je keje.. Ni la keje org gomen.. senang ekk keje gomen bleh main fcbo0k hari2.. bla bla blaaa.. "

Eellowwwww!!

Tidak semestinya ade fcbo0k, main farmville hari2 aku takde wat keje ekkk.. Keje tetap jalan seperti biasa. Kalau aku buat keje pon, bukan dorang nampak pon kan. Bile aku publish pape, hari2 itu aje, nampak la macam main game sesajorr.. padahal if aku free baru aku main gamee..

Keje settle dulu dan baruuu jengukk fcbo0kk ok.. Aiyakk.. mencik huh!!

Takkan la nk publish setiap keje yg aku buat bagi semua org tau kott.. haha.. gilerr.. Cam nk tunjuk plak kerajinan itu kan.. Sabo je la...

Mulut tempayan buleh ditutup, mulut manusia??

12 comments:

Daud Mili said...

tapi kebanyakannya macam tuh ler...hehehe...salam kenal..~

nesloais said...

huh.. sabar puan sabarrr.. nak kambing sekor.. nnt raya haji nnt nak buat korban. muehehe..

eriey said...

wawa..org nih mcm2..ade jgk yg tk puas hati nge kite..suke cr pasal..itu tandanye busuk hatii...xyah layan la org cenggitu,dengki!!uhuhuh sabar ekk..

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

sasha* said...

wawa,sy pun baru2 ni kene.tp bkn psl fb.psl blog :(

adenium said...

di office saya... FB adalah tidak dapat di access :-(

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ hmm...yg penting kita tahu aper yg kita wat dan keje tetap siap....++

Lifesaver said...

tu la pasal....diaorg bukan tau...

mai a.k.a ibu leya said...

xderla sume org camtu kan wawa.. settlekan keje dlu baru memain fb ka, fs ka, blog2 ka.. sape yg ckp org gomen xde keje, cuba amik keje org gomen bleh gitu..

prihatin free heart ting!! said...

kata2 korg kat sini masih tak mampu nak mengikis tanggapan orang ramai (rakyat yang ingin mengguna perkhidmatan kerajaan) terhadap pekerja kerajaan (rakyat/warga terpilih yang berkerja dengan kerajaan dengan menggunakan peralatan yang disediakan oleh kerajaan dimana wang pembiayaan peralatan itu datang dari sumber rakyat dan hasil bumi)...

hmmm apakah langkah2 yang harus cik wawa buat utk memberikan pandangan yang baik kepada rakyat?

Wawa_Nadwa said...

prihatin free heart ting!! :

thanks for ur comment yeah.

ok..
kadang2 mungkin mereka anggap pekerja kerajaan byk menghabiskan lebih masa dengan menggunakan kemudahan yg kerajaan berikan.

Tidak dinafikan mereka akan memberi pandangan yg negatif terhadap kami. Bagi pekerja kerajaan seperti kami, adalah memberikan perkhidmatan yg terbaik kepada pelanggan. Itu sahaja. Depend la jabatan apa. Tapi tidak buleh menganggap semua pekerja kerajaan tidak buat keje, mungkin ada la segelintir tu..

Bak kata pepatah "kerana nila setitik, rosak susu sebelanga.."

Langkah2 yg perlu utk memberikan pandangan yg baik kepada rakyat??

Jadila pekerja yg gemilang, cemerlang dan terbilang. Hahha! Buktikan pada mereka. =P

p/s:tidak dapat bayangkan jika kemudahan yg diberikan ditarik semula.. Huh!!

farish H said...

sabo jela kann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998