Tuesday, October 20, 2009

New Header

Raya pon dah abes takkan nak buh header raya lagik kan. Aku ni maleh la nak buat header yang baru. Ni pon mane gambo yang ade kat desktop tu cut copy n paste. Abeh cite..

Jeles woh tgk header korang korang korang.. Pandaii ekk korang edit2 ni, hebatt woo terkesima aku melihatnya. Hehhe. Pakai photoshop je ekk??

Aku ade gak join kursus photoshop ni pastu balik, dah lupe. Heee! Kira ape yang aku buat ni, ni je yang aku ingat.. =)

7 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

lawa .

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah macam blog selebriti fofular...nak sign kt bahu =P

atty's said...

cantik header baru tuh..clust sgt..

farish H said...

shntek gak wawa! hehehee

Rashid said...

cantik header baru.. tapi cantik lagi modelnya..

wawa, nak kenal le ngan model tu..

SexyCow™ said...

elo2.. lama tak memberi komen.. hehe.. bz2.. nak blaja photoshop sy leh aja.. hehehe??

Lifesaver said...

rajin btol tukar header

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998