Friday, October 23, 2009

Muka h a p p y kan?? =)

See..
Muke happy kan..??

Walaupon badan maybe naik berkilo kilo akibat makan yg terlampau tapi muke kena manyak senyum, hati senang sbb tu selera makan alhamdulilah agak memberangsangkan. Muehehehehe~ Harini takde entry makan yer. Mesti korang bosan entry minggu ini makan makan dan makan je kan. Hiihihihii.. =)

Owh musti la happy, harini ku cuti. Hiks!Tugasan aku harini kena bwk adik perempuan ku gi uitm shah alam, amek jubah dia untuk konvo ahad ni. Aku ni udah la tak penah drive sendiri ke shah alam tu, jalan pun idak la teman tau. Lantakk laaa. Redahh aje. Harap2 sampaii la ke destinasi ku.. hiks! =P

Hari ini juga parents lalan akan bertolak ke mekah bagi menunaikan haji. Semoga mereka selamat pergi dan selamat pulang.. amin.

Mamat kat belakang tu nyeb0k je la.. Baik punye posing bleh plak lalu situ.. Haihh!! =P


"Selamat Hari JUmaat Semua!!"


14 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

badan maybe naik berkilo kilo akibat makan yg terlampau tapi muke kena manyak senyum


** lepas ni leh masuk GENG GEBU ler

hehehhehhee

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamat berkonvo utk adik wawa
selamat menunaikan haji utk orang tua wawa

=D

selamat hari jumaat utk wawa =)

sekian...hihi

farish H said...

sesuatu ni hehe hepi jee..bile nk lpak2 ngn cik wawa ek hehe

Lifesaver said...

mesti happy punya sbb hari jumaat

Rashid said...

eee tak baik marah pada mamat tu. kan hari ni hari jumaat. haha!!

senyuman itu.. ishh..

HonEyBuNNy said...

hai hai....nice blog..

*ayu the sun* said...

muka mu makin berseri la akak tgk dik.. rahsia?
:D

Wawa_Nadwa said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

tu la.
wawa mkn byk sbb nk masuk geng gebu la kak.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahaha.
ihihihh.
nway maceh!
correction disitu org tua 'lalan' yer.
=P

Wawa_Nadwa said...

farish H :

ala.
kamu mane nk lepak dgn kiteeeeee kann..
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

mungkin tu tuk akk.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

a'ah la.
ishh.
tak baik marah2.
klu wawa betui2 marah wawa dh edit gambo budak tu kasi hilang.
hahahhaa!

kenapa dgn senyuman itu??

Wawa_Nadwa said...

HonEyBuNNy :

tQ!~

Wawa_Nadwa said...

*ayu the sun* :

berseri??
rahsia..
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998