Thursday, October 29, 2009

Meraikan mereka berhijrah ke Skudai..

Aku tak pasti ntah bile masa aku j0in club dorang ni. Kalau ada pape mesti muke aku ada. hohohohoo! Mula2 join dorang masa pegi LENTANG, sejak dari itu apa-apa program yang dorang buat mesti ajakaku, tu yg best tu. Takde la bosan sangat sbb buleh join sekaki.. Lallallaa!~

Kali ni dorang ajak join lagi, nak buat sikit jamuan utk braderrrr Roslin & Shah yang akan berhijrah ke utm skudai..

Tetamu VVIP sudah maii yerrr.. Hiks!Mereka ni la yg plan semua ni.. Org kuat setiap program yg dianjurkan..Braderr roslin ni memang tak tau jamuan ni diadakan. Terkejut beruk diaaa.. Cam terharu pun ada si adik-adik buat jamuan nih. Masuk2 je "Gampangggg koranggg... Ishh mmg nak kena budak2 nih.. " Hehehe.. Padahal si bini dia pun tau tapi pandaii coverr line.. =)
Jamuan ni buat lunch time, so tak ganggu yer masa keje. Aku tak makan dari pagi tunggu jamuan ini, lambat noo nak start nyerr.. Pewot ni dah berbunyik2 je dari tadi.. Wakkakka.. =PMase ni semua tgk slide show yg bdk2 makmal ni buat.. Owh lupe nak bgtau, jamuan ni pun tumpang makmal lili je. hahhaha. Senang jimat kosss.. =P
Kak gee, wawa n zira. 3 dara ini musti adooo utk penyeri majlis kalau tak mesti suram je.. Hee hee hee!Kreatif seh sorang. Buat sendiri je, wan kot yg buat nii..Belakang baju ada semua nama kiteorg.. Cam terkejut gak nama aii adoo.. Hehhehe! Suke wehhh.. Sib baik nama aii adoo kalau tak dah maj0k dah hiks! =PMakan time!! KebuluQ dah masing-masing.. =)
Lauk pun s0dapp. Masak lemak ayam, daging black pepper, sayur n buah-buahan.. Ini sudah mencukupi.. Sebenarnye ni semua kongsi duit masing.. Walaupon jamuan ini kecik dan utk geng2 dorang je tapi tetap meriah..
Ni wakk la punyoo pasal ni. Kembang2 idung aku tahan ketawa.. Dia dah tau dah aku kalau amek gambo senyum cam nerr.. "wawa! senyumm waa.." Cis!! dh tak cantek gambo aii tau. =PMakan dah tak pandang kiri kanan.. Masa ni cover je makan, daging black papper tu liatttt gilerrr, mau terpelanting daging tu kangg.. Hahha!Testing 1, 2 , 3..
aiyakk sebelum sedia lagii.. Tudung ni tak betuii plak.. Kekkeke!Ok senyummm.. =)
Peace yoo!!~Ok ok dah dahh balik opis sambung keje wehhhhh!! =PSelamat tinggal Braderr roslin dan shah. Semoga berjaya la ditempat baru. Wahai org2 skudai. Nantikan kedatangan mereka. Hiks!
Lastttt sekalii.. Gambo gadis pintu. Hehhehe.. Tata titi tutu!!~

Maceh to Abg Man utk gambo yang tantek2 ini.. Laju je aku mintak gamboo. Dia pon dah paham dah aku mintak utk ape.. lalalalla!

3 comments:

atty's said...

cantek ar tshirt tuh ..

Lifesaver said...

makanan!!!??sedapnya..hehehe

Kasawari said...

kalau dah ke skudai nanti roger2 ek.. he he.. dah dekat dah tu.. sepelaung dari tempat kerja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998