Friday, October 30, 2009

Gunakan psikologi saje..

Budak-budak zaman sekarang ni tak perlu marah, herdik utk mengajar mereka. Budak sekarang ni lagi hebat, bijak dan advanced..

Dekat rumah aku tu memang ada ramai budak2 kira sekolah rendah gitu. Jiran aku plak takde nak susah2 marah ke bagi amaran ke ape.. hanya gunakan psycho je..

Haa.. ko tampal niii.. budak faham.. =)

Mula2 aku tgk cam, respect gak cara dia.. Jarang org buat cam ni kan..

Ingat Pesan Cikgu Disekolah..
"Jangan Kita Menconteng dan Mengotorkan Tempat Tinggal Kita.."

Cikgu aii dulu takde pon pesan gitu. Heee!

6 comments:

Cik Wanie said...

bagus tue pesanan cikgu,
kena ikut...

pssssttt,
rindu ar kat wawa,
lama giler x jumpa kan,
hurm

Lifesaver said...

kalo tak tampal..diaorg tak ikut ke

miEz haNeM said...

bagus la cikgu nie:)

SUKE!! cara demokrasi..

farish H said...

gteww!

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

hehehe.

a'ah la kak.
lama tak jumpe.
skrng pun akk makin happy kan.
ske tgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

miEz haNeM :

bagus kan.
lallala,
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998