Friday, October 30, 2009

Berat ku adalahhhhh... ???

Setelah ditolak dicampur didarab dibahagi berat ku adalah.... ???? Jeng Jeng Jeng..
Berat aku maintain yer korang.. 48kg!! Still OK lagi.. Tak fat or tak very very veryy fat.. hiks!
Kalau ingat entry pasal berat badan aku bulan mei lepas adalah 48kg, berat badan ku masih 48kg. Walaupon makan agak byk tapi berat ku tak naik. Mentang2 la raya ni entry makan aje so risau gak berat naik kan.

Tahniah Wawa!! Muehehehhehe!

Takde sapo pun yg betuiii teka berat ku... Kat fbo0k ke kat sini ke semua tak betuii. Yg heran nyer semua 47kg, 49kg, adoo gak 51kg tu. Hihihih.. Alahaii..
=P
Jgn ingat pipi naik naik naik tembam, perut membuncit bagai johan, berat badan naik ekk. Itu hanyalah khayalan/ ilusi anda sahaja.. Lallalala!!

Berat asal ku around 46kg or 47kg je.. Kena jaga jugak nih.. Korang!! J0m jogging.. heee. =P

14 comments:

ChiLaBaey's said...

Aiiiittt baru nak jogging ker.... hehehe.... jawapan hampir tepat takde hadiah ker...??? Nak alamat...???

ikiqzana said...

kira ok la tu wawa.. berat 48..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hampir tepat ramai la plak hampir tepat itu.
kekeke!
si takde la hadiah sbb takde yg tepat.
kui kui kui..
fuhh! sib baik takde.
=P

Wawa_Nadwa said...

ikiqzana:

risau gak naik
ok la kan.
=P

Lifesaver said...

waaaaaaaaa! akak nak badan macam kamu jugak wawa

Eazy Izzuddin said...

48?
ok la 2
ku?
enth la brt bape
hehe
xD

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

bukan tiga ratus empat puluh sembilan kilogram ek? aduh...silap lagik =P

farish H said...

rengannya hehee

Syima Syaz said...

saya rasa penimbang ni penipulah...
dari 8bln lepas saya punya berat samaaaaaa je tak naik,tak turun..
time naik berat tuh jugak,time kurus kering cam kertas pun berat tuh gaks...
cube wawa try kat penimbang lain plaks..

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

tunggu pas bersalin dlu ekk.
haha!

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin :

gi la timbang.
nk gak tau berat kamu.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

salah salah.
silap tu.
over tau nuar ni,
wakaka.
=P

Wawa_Nadwa said...

farish H :

mane de ringan klu gitu,.
haha
=P

Wawa_Nadwa said...

Syima Syaz :

uiks!
tipu ek.
ok2.. nnti wawa carik penimbang lain ekk.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998