Friday, September 25, 2009

Kepenatan tahap maksima.

Selamat Malam koranggg!!
Walawehhhh..
Malam ni aku penat giler..
Tapi nak update blog jap sebelum tido..
Mentang2 ade tenet kt umah dapat la update jap.. hee!!

Cube korang bayangkan..
Dari pagi drive sampai la ke malam pi berayee..
Pala lutut ni rase dah nak tercabut dah..
hee.. Sib baik kete autoo..
Drive dari Kedah -> Ipoh -> Bukit Beruntung -> Kampung Pandan
Kalau jalan clear takpe la gak kan. Ni jem je memanjang.. Sane jem sini jemm.. Nmpk sgt yang ramai pi beraya.. Hee!!

Aku plak ptg tadi bengang tahap gaban gak kt bapak aii sorang nii.. Ade ke patut dia kate aku drive slow, rasenye dah 120 aku bwk tu kira slowwwwwww... Konvoi 6 bijik kete.. Aku sorang je perempuan, yg abah n pakcik2 aku lain drive sume lajuuu bukan main lain.. Alahaiii mengelupur aku nak kejar.. HAii dorang nii tak ingat ke aku kat belakang ni wehhh.. Hehhe. Tapi dont worry aku bleh kejar nyer, tgk kete lerr.. kalau tertinggal kat belakang pon dorang mesti tunggu aii punya. Padan mukoo sape soh laju sgt. hihihihi!~

Yang mama naik ngan aku.. Bile aku laju ckitt mama dah bising.."Slow ckit kak.. slow ckitt kak. slow ckitt kak.." Camno tuu?? Saboo je la.. =P

BYk la gamboo nak upload tapi tenet pon dah tenat kan.. so lenkali je la yerr. Ni adik perempuan aku dah bising nak guna laptop dia.. dia ni kemut ckitt., kec0h la luu.. Aku delete gambo2 ko kat kamera aku tu kang baru tauu.. hehhehe! daaaaaaa...

8 comments:

Kasawari said...

bwk2 berehat... nanti dah free kasi tepek semua gambar2 raya.. huhu..

bagus mama ingatkan drive slow2 tu..

Lionel Azry said...

ceh tahu la kete baru.. :P

eQbalzack said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI WAWA...
MAAF ZAHIR BATIN...

p/s: abg eq jadi followers wawa ek....tq

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sat mau bayangkan...

isk isk isk =P

nesloais said...

uiyo.. 120km/j dgn keta puteh tu.. dasat2..

ChiLaBaey's said...

Nasib baik tak ikut jadual bapa mertua saya dulu... Hari raya ke-2 je mesti bergerak 3 kereta dari Ipoh - Penang - Perlis - Kuala Selangor - Sabak Bernam - Klang - Banting - Damansara - Ipoh semula dalam masa satu hari dengan satu pakaian je... Bapa mertua orang kuat kerajaan.... Setiap tahun macam tu... Penat woooo....

Lifesaver said...

ingat org yg tersayang time drive

*ayu* said...

gila dalam dilema nak bawak kete.. mauakkaka... but selalunya orang cun orang lain akan tunggu..kan wawa kaann? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998