Monday, September 14, 2009

Kemana hilangnye M O O D aku..

Ermmmm..
hurmmmmm...
Huhh!!

Mana hilangnye MOOD aku hariniiiiiii!!!!
mai l0hh maii l0hhhh..
(T_T)
Semalam lagi MOOD ku ini hilang sedikit demi sedikit.. Wawa, Sabo wawa saboo.. control ur mood okey. Jgn rosakkan keadaan n situasi ni. Aku berbuke diluar semalam kat bagan lalang (tu nti aku cite) bersama kawan-kawan lalan so taknak la rosakkan mo0d org lain plak tgk aku takde mood. Buat2 senyum, buat2 la okey, buat2 yahoooo!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Semakin dekat dengan hujung ramadhan ni, nak bangun sahurrr ya rabbii punye la liatttt.. Nak makan pun, kira jamah sikit je la alas perut. Bangun gakkk ok amek berkat sahurr tu. hiks!

Mama masak lauk masak lemak ketam, aku ni pagi2 kalau berkuah mmg cam takleh masuk ckitt. Tapii takut mama kecik ati jamah la ckittt.. Tgk adik makan coco crunch+milo ais. Perghhh! sedap la plakk.. tolak nasikk, makan coco crunch+milo ais.. Nyummyyy!!

Ishhhh.. ape aku nak cite sebenarnye nehhhh, tertibe masuk cite sahur plak... Aiyakk!!! =P

Marilah engko MOOD bekerje..
Marilah engko MOOD gumbira..
Marilah engko MOOD senyummmm..
Mari la engko MOOD berkebun..
aku nak berkebun ni weh, tp mood tarak. ='(

tgk gambo aku kat atas tu rase nak tampa2 je muke sendiri. hahahha! tgk muke sendiri rase nak tampa, inikan plak org tgk muke aku kalau tak senyum kan. =P

19 comments:

sasha* said...

eh bagan lalang dh dekat dgn area tmpt sy hehe.lawa la gmbr u kt atas ni.combination biru,puteh hehe

Lifesaver said...

aishhh~ sedapnya sahur coco crunch and milo

~0~ said...

ku jua ilang mood seperti mu

mrs.miera ^__^ said...

a ah.. jom tampo die kasik die senyom.. hihihi

ChiLaBaey's said...

Haaa... ni mesti pasal dapat bonus sikit ni... budget dapat banyak.... tu pun bahagi 2.... :p

ChiLaBaey's said...

Relakslah wawa.... kadang2 tu kena juga bermoody sekali sekala.... kasi cooldown sikit jiwa yang sentiasa ceria tu... dengan keadaan macam ni, kita dapat berfikir semula apa yang telah kita buat dan apa yang tak kena dengan kita ini.... tapi berfikiran secara waras.... dan jangan terbawa2 sangat moody lama2... akan memberikan kesan mendalam... sedikit demi sedikit nanti.... so, Wawa... ceriakan hari anda dengan berkebun... saya nak beli tomato 2 kilo, kobis 1 biji saiz besar, cili 2 kilo nak masak ketam masak lemak, labu 3 biji untuk holloween night.... esok saya bank in duitnye yer... senyum selalu macam selalu... :)

atty's said...

sama ar wa..takde mood gak nie ..

farish sinclair said...

MOOD RYE LA WAWA HEHEE

Wawa_Nadwa said...

sasha* :

kaler yg cantek.
org nye rase nak tampa tak?
hehhee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

huii.
sedap kakk..
ni tertibe rindu plak pada coco crunch+milo ais tu.
huhuhu!!

Wawa_Nadwa said...

~0~ :

owh tak sangka ade yg hilang mOOD seperti ku jugak.
=P

Wawa_Nadwa said...

mrs.miera ^__^ :

sampai kah hatimu tuk tampo diri ku yg comeL ini.
hahahaha!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

haha!
ni takde kena mengena la dgn bonus ke hape.
=P

ok.
nnti wawa pi kutip.
jgn lupe bank in duit dlu.
;P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

lol!
nape eyh kty.
nk kate nk piyed dah piyed dh pon awl pose hari tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

farish sinclair :

klu mood raye mesti la happy kan.
aiyoo.
=P

Lionel Azry said...

muka ketat giler..macam minta penampor :P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

hahah!
a'ah mmg!
aku tgk muke sendiri pon rase nak tampa inikan plak ko kan.
=P

nURmALa mAZLan said...

wawa
akak nyer mood pon dah lari dah ni
dari pagi sampai skang satu haram kerja pon akak x buat lagi
nak RAYA!!!

nesloais said...

huh wawa.. ladang sy dah besar & luas dah.. xnak singgah ke.. miahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998