Wednesday, September 2, 2009

Hadiah dan ucapan

Ni antara hadiah yang aku dapat.. Dari family dan kawan2..
Dari Abah, Mama dan Adik-adik.
Tiap kali baca kad dorang mesti aku cam nak nangis je. Walaupon ayat2 dalam tu biasa je tapi aku tetap sedih n terharuuu. Sebenarnye ucapan lagi penting dari hadiah kerna ucapan/doa yg akan mengiringi kita sepanjang hayat. Cheewahh.. hiks!~
Dari Mazlan Abd Halim a.k.a Lalan.
Thanks cayangggg! eeiiiwekkk.. hahhaa!
Ntah bile tahun la aku nak pakai mende ni semua. Seyessss.. aku jarang pakai laaa. Ni nak bukak pon cam sayang je. Sooo pakai raye nanti je la. Kekkekeke!
Haaa.. Yang ni dari blogger Chilabaey's Spot.
Frame cam cantek ckitt, sebabnye ade gambo aku. Hehehehhe. Beria-ria mintak gamboo.. Dah agak dah nak kasi apee.. Ape-ape pun macehh yerr, siap ade signature lagik.. Kheeelassss gituu.. hihiihih!~

Besoo la taktau nak gantung kek manoo.. =P

Bantal Busyukk ni Cik Fiza yang kasii.. Bear kecik (ade reben atas pala) tu kakak ku cayang yg hadiahkan, Kak Yanti. Padahal gi jusco sekali.. Hehhe. Rugi aku tak ikut korang sekali, buleh mintak lebih2 ckitt.. lalallal!~
Jeng jeng jeng!
Haaa.. yang ni Ex-BF yang hadiahkan. Mula2 cam pelikkss la gak nape dia bagi hadiah kan. Padahal dah clashh 5 or 6 tahun lebih (cinta nyet nyett. hehe) ni tertibe plakk ade hadiah. Mama kate amek je la org dah nak kasi tuhh.. Kiteorg memang still contact, masih baik, dia rajin call tanye kabar, borak2 kosong. Dia ni cakap memang lepasss jeee, dassssss kdng2 kena sebijik, sentap weyhh. Bile dia pon ckp lepas, aku pon lepas la gak. Lantak la ko terasa ke id0k.. Hehhehe!
Ucapan, d0a dan ingatan dari keluarga, kawan-kawan adalah amat dihargai.. Rasa cam terharu bile ramai yang wish dan ingat.. ala.. ko pon tak akan ingat gak sebenarnye kalau takde la reminder kt faceb0ok ke?? Myspace kan kan kannn.. Hiks! It's okey.. =P

Terima kasih kepada kalian yang memberikan ucapan dan d0a kepada ku. Antara kamu kamu kamu yang wish adalah :-

Mazlan Abd Halim, Mama, Abah, Azsuan, Fairez, Nuar kamaruddin, Nyanyah, Kak Yanti, Chilabaey's, Zura, Kak Wanie, Mak Uda, Sasha, Seven, Kak Anis, Jim, Fieza a.k.a ibu azwar qaiszar, Bebo, Nesloais, Khalifah Fedi, Sue_Besut, Mrs Taj, Lily Lotus, Momguess, Munirah Abd, SexyCow, Syanaim, Kojah, Lifesaver, kak yanie Putrajaya, Rizz, kak Atty, Kasawari, Mummysya, Nazurah Nasha(FB), Munirah Liana (FB), Amin Sawal (FB), Maizura Ciwawa (FB), Kazira, Ashman Annuar, Feeza, Abg Apai, Juita Idayu Bahtiar (FB), Aku Manusia (FB), Amin, Mohd Sizal, Fiza, Farziera, En N, Kak Nurul, Kak Yasmin, Apit (MS), Adik Shafie Chubby (MS), Unggu Violet a.k.a kak Mardhiah.. (mane2 nama yg tertinggal tu harap maap la yerr, mungkin terlepas pandang..hehe!)

20 comments:

Lifesaver said...

bestnya!!!suka btol dpt hadiah...


bila nak dapat hadiah lagi erk?

Sis-Lin said...

hepi belated, belated be;ated day bt wawa...

wawa 5hb ni sis turun KL,ada mjlis buka pose, jom ar join sama, kt Bora Ombak..nnti apa2 wawa roger2 sis yek..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah..banyak dapat hadiah..
hehehe...
tuuuu...yang perfume tu paling beshhh..
hehehe...klu akak pon dalam seahun tak habis pki gak..
kehkeh..
apa yang pentingg!!!..wawa sentiasa gembira bersama family dan org tersayang..hehehe

sasha* said...

happy belated birthday dear.sorry i am late :)

Lionel Azry said...

takde duit nak bagi hadiah..cuma ucapan je la..
selamat hari tua :P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

best!
t'gu birthday tahun depan plak.
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Sis-Lin :

tenkiu sis!

owh yeke.
dgn sape lagi ye?
insyaALLah..
klu takde ape2 prog wawa j0in k.

Wawa_Nadwa said...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar :


wawa plak gi keje perfume lain, kuar dating lain, gi shopping lain.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

sasha* :

owh ok.
bukan dh wish ke?
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

hee.
takpe.
ucapan anda suda memadai..
=P

nway thanks!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nama gue disitu...hoye2! =D

PakciQue said...

Happy Belated Tua Day

b0ss said...

Akak, sorry lambat wish.. happy belated birthday! bila mau kawen haaaa!?

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

opcoz ade nama kamu..
=P

SexyCow™ said...

ex bagi???? mantap2.. huhu.. yeye nama ade kat dalam list.. heheheh...

Wawa_Nadwa said...

PakciQue :

sudah tua sy..
huk3!
=P

Nem0 o0h Nem0 said...

happy belated besday wa..
moga bhgia dan happy selalu..

Rashid said...

alaa saya terlewat ke. addoii. apapun selamat menyambut ulangtahun perkahwinan.. opss.. ulangtahun kelahiran utk wawa. Lepas ni nampaknya tak boleh lagi le nak nakal nakal.. kena jadi gadis ayu bersimpuh gitu..

nakamura said...

Yehh..nama saye aderla..hehee..
ttp setia lawat missWawa! =)

lily lotus said...

bestnya! tahun depan kena buat party ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998