Thursday, September 10, 2009

Danau Kota & Baju Kotak-kotak..

Danau kota, Downtown, Uptown, Jalan TAR, Masjid India adalah tempat paling TOP sekarang ni. Lagi2 dah nak raye ni, sentiasa ramaiii.. SOGO pun sale je memanjang, huii sesakkk tuu.. Sogo belum bukak lagi, pagi2 org dah d0k tunggu nak masukk. Aiyakk sampai gitu sekali ekk. =P

Danau kota sekarang ni, tiap-tiap malam memang sentiasa ramaiii kooooo.. Jemmmm jangan cakap laa.. Berlumba-lumba rebut parking, masing2 mula pentingkan diri sendiri. Parking selamberr badakk kat tepi jalan tuu, macam tak sayang kete, dan itu salah satu sebab nape jem. Huii kalau aku tak0tt wooo.. Carik la parking yg rase betoi2 selamat.. Kalau idak susah hati nak jalan kan..
Aku ade gi Danau Kota haritu dengan mama n adik. Aku dah tau mesti susah carik parking, so kuar dalam kol 9 mlm cam tuh la. Konon pegi tu nak jalan-jalan cuci mata je tapiii TERbeli gakk.. heee!!

Kasut Crocs kat saneee bykkkk sgt. Mcm2 design adoo, yang design tuk perempuan cantek2 gakk.. Geram plak aku tgkk. Saboo wawa saboo.. Bwk mengucapp.. Hiks!
Haaaa.. satu lagi fesyen yang aku nampak sekarang ni. Baju Kotak-kotak.. Heeee!! Aduiii bykkk gileee kooo, mcm2 kaler, mcm2 design.. teringin gak aku nak belii. Tapi bile pikir-pikir balikkk, iskk takmo la.. Kang jumpe la kembar koo sane sini. Wahahhahaha! Maluu denn.. =P
Lagi pon aii kan dah ade baju2 kotakkk2.. hiks! Takkan baju semua nak st0k kotak2 plak kann.. eeeii tak shukee taw! Mmg aku tak pkai dah la nmpk gaye nye baju kotak2 ni. Heeeeeeeeeeee!!~
Dah lame tak gi downtown.. nak terjah sane plak la. Heeee!!~

20 comments:

Lifesaver said...

kasut croc merata dah sekarang ni...btol ke ciplak tu?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

i like kotak2...kotak2 rules! =D

mrs.miera ^__^ said...

oh! saye belom ade baju kotak2

mEiZ SHA said...

kite suke gak g tgk gelagat manusia sopink...:)

macam2 karenah kan?
:)

neezareef said...

semer pakat nk jd koboi la tu wawa..akkakakka

~0~ said...

da lama x singgah sana...dulu slalu gak singgah

atty's said...

itu lah wa..skrg fesyen baju kotak2...adik sebok beli baju kotak2.

farish sinclair said...

shntek kan kotak2 hehee

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

btol kot kak.
ringan je.
kalau ciplak mesti berat.
dgr kate dorg nk abeskan st0k.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

ya ya ya.
i now dat.
=P

Wawa_Nadwa said...

mrs.miera ^__^ :

mari mari..
memiliki sekarang.
nnti ketinggalan zaman plak.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

mEiZ SHA :

mcm2 adoo.
kdng2 lawak gak.
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

hahha!
a'ah la kak.
br perasan cam koboi.
=P

Wawa_Nadwa said...

~0~ :

makin bertambah sibuk disana.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

hehe.
biasa la tu kan.
trand skrng kotak2 la.
bdk2 pun tau gak.
kang raye ramai la pkai baju kotak2.
=P

ChiLaBaey's said...

Alaaa kalu nak tempah baju kotak2 pun dah boleh sekarang, kainnye ambil je dalam almari abah... kain pelekat... hehehe... kotak2 juga dah sure tak sama dengan orang lain... hehehe....

Kalau pergi downtown... hurrmmmm lagilah down nanti... sesak nafas... tapi ok juga sebab HUKM dekat jer... :p

ibu_umairah said...

hu..nu.....g danau kota sy suka juga!!!!masa mula2 puasa itu memang ramai juga..tapi sekarang jgn cakap lahhh kan...nak bernafas pun tak bole

Lionel Azry said...

shopiing dan terus shooping :P

nesloais said...

wawa.. nak kasut croccccccccc..... buleh le belikan.. kan org gomen dah dpt bonos kannnn.. miahaha..

aroma marvellous moderator said...

Pendaftaran untuk car boot sale dan curb walk sale di "Marvellous Nite Market". Kunjungi blog http://marvellousnitemarket.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998