Friday, September 18, 2009

Berbuka bersama teman-teman..

Entry ni terdapat byk gilerr gambo-gambo terlampau. hehehhe! Terlampau sbb sume makan tak henti, siapakah org itu?? anda akan tau hingga ke akhir cerita. Jeng jeng jeng.. =P

Rasenye ni adalah entry makan yang terakhir utk bulan puasa ni. hehhehe! Kali ni makan bersama teman-teman keje di Kampung Baru. Ape kenama restorant tu pun cek dah lupaaa.. Nam kang ke hape ntah gitu la bunyik lebih kurang.. Camne dorang bleh terpikir wat kt sini?? aku pun tak tau tapi yang pasti dorang dah cube makan disini, dah tau kesedapan masakan disini so tak perlu risau. =P

Sampai ditempat tersebut tepat jam 7.00, risau tak sampai tak psl2 berbuka dalam kete.. sesakk sesajor dimana-mana sajerr.. Ingatkan dah nak raya takde la sesak.. sesak gakk..

Ni antara yang hadir.. Aku mase ni belum dtg. Biase la VVIP mmg sentiasa lambat. Hiks! Seramai 36 org yang hadir..
Selamat Pengantin Baru Mimit.. =P
Mimit hadir bersama suami.
Antara menu yang kiteorg makan hari tuh..
Owh ni adalah big boss. Hehehe! Aszuan org yang selalu bertanggungjawab menguruskan ape2 program. Ape2 program yg dia buat semua menjadi dengan jayanya dan mendapat sambutan. hee!
Tak sabo mahu berbuka.. Selera makan aku menjadi2 plak hari tu.. aisehh!
Ya Rabbi.. zaidii.. teruk nyer ko gelak. isk isk isk! bak kate komen2 kt fbo0k jug depan ko tu pon bleh masuk. hehehhe!~
Lelaki.. biasak la pas mkn. hehhee!
Wajib berasap. Kalau tak??
Aku bersama tetamu yang paling kecik. Anak atie & ady, Damia.
Bulan puasa ni pipi mula mengembang bagai belon. hehhee! Walaupon tadi konon nyer berhenti bergambo.. buleh sambung balik makan tuu. Bile ade gambo ni baru aku tau yang aku org yang paling akhir benti makan. hehe.Gambo yang ni aku hanya makan buah ok. HEee!!Ok. abes gak akhirnyeee. Hehehhe! Sekian, dari saya utk bulan puasa ni. Makan raya ni ingat2 sikit, nnti badan tu di pam pam bagai johan.. hehehe!

Terima kasih pada kameraman yang cb0k amek gambo aku tgh makan. Korang saje kantoi kan aku. cis! hee. selamat hari raya!!

4 comments:

Luth Textile said...

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang

Lionel Azry said...

makan je keje..patut badan dah naik skit di bulan puasa :P

Lifesaver said...

berbuka pose ramai mmg best

ChiLaBaey's said...

Makan lagi.... ishhh... ishhh.... ni kena tempah baju baru ni... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998