Tuesday, September 22, 2009

Apa khabar mu disana..?


Hai tawan-tawan..
masih bercuti raya kah??
Atau pun dah mula keje..??
Wehh!! Mane ade org mula keje lagiiii uiiii.. heee..

Aku pun masih dikampung..
Masih beraya..
Walaupon bercuti blog sempat jgk aku jenguk.. Dah nak bersawang pun dah ade dah ni. heee!! Nak buwekk camnoo.. sabauu je la.. Korang tolong2 la bersihkan sawang kat blog ni eyh.. Ok la.. Taktau nak update ape sebenarnye, saje je nak tempek gambo raye utk korang semua. Tunggu je la cite raya dari ku yerr.. heee!!

Hari jumaat baru aku pulang KL.. Jumpe anda disana disana disana!!!! Lalallalaa..


18 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

GTUH!

pose pompuan melayu terakhir nih!

wewittt =D

ChiLaBaey's said...

Kitaorang semua sihat... Tak reti2 nak balik KL ker update blog... hehehehehe.... apa2 pun selamat hari raya, jaga makan,dan jaga badan... nanti tak kenal siapa pulak Wawa dalam blog sendiri... :p

smiley miley -____- said...

HAIY...
EINAZ UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA..

MARiZA said...

I've move to another blog www.queenmariza.blogspot.com.

I promise you the new blog is more exciting than ever!

Lotsa changes will be made to appreciate my lovable readers.



Regards;
Fuza.

Salam Raya

adenium said...

dah ada lah orang yang mula keje wawa... i lah tuh...hehehe

KUNTONG said...

wawa nadwa : Pak Cik ucapkan selamat hari lebaran. semoga wawa berbahagia di hari muka.

carl zafran said...

salam aidilfitri cik wawa.

raya kampung mana tu?
saya ternampak cik wawa n family kt RNR tapah raya kedua tu. otw balik kg la yer.

orait. drive safely...

Zyma Saad said...

Salam Aidil Fitri,Wawa Deary....

Amboi cantiknyer adik Akak yg sorang tu.....
Byk ke kasik Ringgit M`sia kat bebudak yg dtg rumah Wawa?? :)

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahha!
mesti la nuar.
pose tuk korang tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehehhe!
amboii..
bukan tak mo balik..
tp ade kenduri la.
ni dh smpai KL ni..
penat sehh.

utk pengetahuan pakngah..Wawa tak mkn byk ok.
diett.
kekkekeke!~

tu tak nmpk ke baju raye tu langgar ckittt.
=P

Wawa_Nadwa said...

smiley miley :

selamat hari raya!!

Wawa_Nadwa said...

MARiZA :

okay mariza.
i will follow ur new blog later.
thanks.

selamat hari raya!

Wawa_Nadwa said...

adenium:

owhh akk ke org ituu??
hahhaha!
selamat berkeje la kak ye.
=P

Wawa_Nadwa said...

KUNTONG:

terima kasih pakcik.
=)

Wawa_Nadwa said...

carl zafran:

hii..
owh yeke.
tak sangka terserempak ekk.
adehh wat malu je. haha!
nmpk wawa n family kt mane tu??
=P

kampung kat Bandar Baharu, Kedah.

Lionel Azry said...

ape barang keje? :P

Lifesaver said...

selamat hari raya...

*ayu* said...

kerja? akak esok baru nak start keje dik.. hahahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998