Monday, September 7, 2009

Abes madu sepah dibuang..

Heee hee hee.. Sesuaii d0k aku b0h tajuk ni. Lantak la... Ske ati aku nak b0h tajuk ape.. lallala!~

Sekarang ni kan u0lssssss (tak penah2 guna u0lssss nii. Tgk org gune, tertibe gedik nak gunee gak.. hahhaa!) aku ni cam terlupe sudah pada BLOG kesayangan ku ini, nak update pon lambat2 je. Sebab-sebabnye, sila salahkan dorang2 yang ngajooo aku main game kt fb0ok tuu. Heee!! Jumpe je pc terus ON dan bukak fb0ok terusss.. Kalau duluuuuu BLOGSPOT ni la aku bukak dulu, update ape yang patut, pastu baru bukak yang lain-lain.

Sejak dua menjakk niii.. Gegehhh kooo berkebunnnn.. Ingin menjadi seorang petani yang berjaya. hiks! Mula-mula main yang Barn Buddy tuu, bile buah-buah/sayur-sayuran kite tu tumbuh dengan sihatnye, kemain semangat pi kutip. Barn Buddy ni buleh plak org curikk kite punyeee buah dan sayur-sayuran.. Dulu cam tak0t2 je nak amek org punye, sekarang ni aku fedulikk apee, aku pun 2 kali 5 pi curik buah org.. Hehehhe!~Bile dah ashik kena curikk je, main lak game Farm Ville. Best gakk! Cam kite ade ladang sendiri gituuu.. Bile pokok berbuah, binatang ade hasil, tanaman tumbuh el0k, perasaan tu cam sukar nak digambarkan. teeeheeee! Tapi yang si lelaki tidak kurang hebatnye, yang ni pon beria dorang main, hebat seh dorang nyeeeerrr ladanggggg.... Heee!Aku bukan takmo update blog, bile nak upload gambauuu je, error memanjang. Akhirnyee.. aku katup blog, bukak fbo0k. hiks! Gambau dah melimpah-limpah dalam folder kt pc ni, ade yang dah basi pon adooo.. Isk isk isk!~

Ade la lagik mereka mereka ni invite main tu la main ni la. wehhh! Lama-lama aku tak kije laaa... d0k main gameeee je memanjang. Hiks!

Bile dah terjebak dalam ni mmg ko akan ketagih nak main, main dan mainn.. Aisehhhh! Saboo je la.. =P

14 comments:

Lifesaver said...

mari kita bercucuk tanam!ngeee :P

ChiLaBaey's said...

Habislah blogspot lepas ni... tinggal kenangan jelah... nak tanam kat mana nanti...??? :(

ChiLaBaey's said...

Huiissshh buat suspen jer tajuk tuh... Ingatkan apa tadi... :)

Duke Luce Dell'amore said...

setuju!!klu dh terjebak,mmg addicted!
jim pun gegeh main game tu!

gegeh ngumpul duit & hias ladang..hihihi..

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

yeah!
mari mari..
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

ish.
takde la smpai gitu.
masih setia dengan blog ni.
=P

dh taktau b0h tajuk ape.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore:

jim nyer ladang dh hebat.
takyah main dh pon takpe.
hehehhe!

Eazy Izzuddin said...

oh2
dlu addict mende tuh
xD

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

game ni mcm ade hantu r.. sukar utk ditingglkan, haha

Lionel Azry said...

baik main blog..lagi best! :P

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> mari kita berjiran di farmville...

kekkekkeke

Rashid said...

haha!! tak nak terleka.. ada juga kwn blogger suruh buka fbook. tapi maaf sangat-sangat.. takde masa le. ni blogpun dah tak terurus. hehe

khaLifah feDi said...

emm jgn addicted sdah ea wawa !!!

mrs.miera ^__^ said...

xlepas2 nk men game neh.. hish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998